Apple-Snail Απορία!
Χθες ενα φιλαρακι πο Θεσσαλονικη μου εκανε δωρο δυο apple snail! Τωρ τα εχω στο ενυδρειο μου (μαζι με τις malawi)! Να τις κρατησω...ή...δεν κανει!? Υπαρχει περιπτωση να παθουν κατι?:confused:
|
θα στα τσακισουν απλα :rolleyes:
|
γιατι?? Λες τα μου τα "φανε"?
|
εννωειτε δεν πανε τα apple με malawi:)
|
Ααα...οκ! Απλα...το πρόβλημα ειναι οτι δεν μπορω να τα βαλω καπου αλλου! :? Ειναι σχετικα μεγαλα σε μεγεθος.... λιγο μεγαλυτερα απο ενα 2ευρω για παραδειγμα! Θα ρωτησω το πετσοπ αν τα δεχεταιιι..αλλα δεν νομιζω..! :? :(
|
Μα γιατί τα πηρες εξαρχής; Κάνε πρώτα μια ερώτηση.
|
ειπαμε ειναι ενθουσιωδης ο φιλος μας δεν πειραζει θα μαθει απο τα λαθη του:cool:
|
Παράθεση:
|
αν σου κανουν δωρο ενα δισκο λοιπον θα τον βαλεις με τις αφρικανες??
|
Αλλο δισκος αλλο σαλλιγγαρι! Σου λεω ...δεν μπορω να βρω που να τα δωσω! Τι να τα κανω να τα πεταξω???? Ζωντανα ειναιιι! Σου λεω θα προσπαθησω να βρω καπου να τα δωσω...αλλα ΔΕΝ ξερω που!
|
Αν είναι κίτρινα,ίδιου φύλου και δεν τρώνε φυτά θα με ενδιέφεραν!το πρόβλημα είναι ότι μένω Αθήνα!
|
Αυτο λεω κι εγω...το να στα στηλω θα ου βγει κανα 5-10 ευρω μεταφορικα!
ΥΓ..Ειναι GOLDEN APPLE SNAIL! |
Κοζάνη μενεις?
|
Γρεβενά..!
|
αγγελία τα εβαλες?μηπως τα θελει κανεις απο κει τριγύρω?
|
Κρίμα αν εμενες Κοζάνη θα μπορούσα να βοηθήσω.
Παράθεση:
|
Δεν βαζω ακομα αγγελια γιατι περιμενω μεχρι αυριο για να ρωτησω το πετ σοπ μπας και τα θελουν!
|
Προς το παρόν βάλ'τα σε ένα πλαστικό κουτί αποθήκευσης με νερό από το ενυδρείο, να τους αλλάζεις κάμποσο νερό κάθε μέρα μέχρι να τα δώσεις και να τους ρίχνεις λίγο μαρουλάκι βρασμένο 1-2 λεπτά.
|
Παράθεση:
Καλύτερα να πάνε σε χομπίστα παρά σε μαγαζί... |
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 04:38. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board