Tα Snakehead Channa Micropeltes του Στεφανου
Νομιζω αξιζουν ξεχωριστη παρουσιαση..
Ηρθαν σημερα σε μεγεθος 5 εκατοστων... Αγρια πιασμενα και μωρακια Ειναι 3 και πολυ υπερκινητικα... Ενα βιντεο και ερχονται και φωτογραφιες οταν ηρεμισουν και με αφησουν να τα βγαλω καμια... Τρωνε κατεψυγμενη γαριδα και χικαρι για κιχλιδες... http://www.youtube.com/watch?v=WIY8Acee2fQ |
Πολυ ωραια ειναι....αλλα ποσα λιτρα ενυδρειο εχεις?:confused:
|
να σου ζησουν φιλε αλλα θηρια ψαρια γινονται θα περιοριζονται πολυ οταν μεγαλωσουν. σε τι θα τα βαλεις ελπιζω σε κανα 2μετρο τουλαχιστον.
|
Πρεπει, επισης, να εχουν και ΠΟΛΛΕΣ κρυψωνες...τρυπες κτλ..!
|
βλεπω οτι ειναι επικινδυνο ψαρι.....
|
Ποτέ δεν ξέρεις.. :?
|
καλώς τα δέχτηκες :)
για να τα πάρει ο φίλος ξέρει τι συνθήκες απαιτούνται... |
Σε ευχαριστω πολυ φιλε genrec για την εμπιστοσυνη...
Παιδια πιστεψτε με το 2μετρο δεν ειναι αρκετο... Παμε για λιμνη εσωτερικου χωρου για αυτα... Και θα εχει ενα 2μετρο + μονο για παρτη του,γνωριζοντας οτι ειναι ενα αλλο ψαρι που στο μελλον δεν θα δεχτει τιποτα για συγκατοικηση... Το ενυδρειο ομως θα του το παραχωρησω με την καρδια μου |
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
ΕΤΣΙΙΙ!!! Μ'αρεσει να βλέπω τα μελη να παθιαζονται με τα ενυδρεια τους...!!!! ------------------------- Να ξερεις....περιμενουμε παρουσιαση κι πολλες φωτο...εε...μην μας ξεχασεις...!!! :p:p:p:D:D:D |
Εννοειται...
Απλα δεν μπορουσα να περιμενω και ηθελα να μοιραστω τη χαρα μου μαζι σας... Πηρατε μια γευση... Σε 2-3 μερουλες και φωτογραφιες και update συμπεριφορας και διατροφης! |
:smt023:smt023:smt023
|
Μεγιααα!τελειες οι ψαρουκλες σου!Απο τον Σταυρο τα πηρες?
|
οχι δεν τα πηρα απο το Σταυρο..
Τα πηρα απο καταστημα Γλυφαδας Σε ευχαριστω παρα πολυ.. |
Ποοοοοο τέρατα είναι ! Μπράβο :p:D
|
Και προσοχή στο τάισμα
Εδώ λέει κάτι για seriously wounded και castrated... Πρόσεχε ποιο μέρος του σώματος βάζεις μέσα στο ενυδρείο!!:D:D:D Άντε το επόμενο να είναι κανένα ABA ABA Knife!!! Ωραία πάντως! Μπράβο! |
Σας ευχαριστω παρα πολυ..
Μην ανυσηχειτε..Ειμαι καλα διαβασμενος για αυτα τα μωρακια χαχα να 'στε καλα παιδια |
Κάποια post διαγράφηκαν για να μη δημιουργούνται εντυπώσεις και ξεκινάνε άλλες κουβέντες από την αρχή. Οι απορίες έχουν λυθεί σε άλλο θέμα του δημιουργού.
|
Ποιανου ποστ διαγραφτηκαν?
Εμενα παντως τα ποστ μου ειναι ολα εκει και δεν ειδα κατι που να με προσβαλει η να προσβαλω καποιον.. Βασικα δεν καταλαβα καν για τι πραγμα μιλατε |
Ξέχνα το δεν ήταν δικά σου.
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 23:01. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board