Τι ειναι αυτα;;;
Μηπως ξερει κανεις βρε παιδια τι ειναι αυτα;
http://www.aquatek.gr/rimages/albums...21-8-12003.jpg Για να μην σας πρηζω με περιγραφες των ειδων του ενυδρειου που βρεθηκαν, βαζω ενα video: Παντως σε καμια ωρα αφου τα ειδα, ειχαν εξαφανιστει! Για αυγα των cory apple και αρλεκινων παντως δεν μοιαζουν.:smt017 |
Κακάκια;;;;; :confused::smt081
|
Παράθεση:
Αλλά μετά που πήγαν? ΟΕΟ? |
To θέμα δεν είναι που πήγαν, αλλα πως μαζεύτηκαν πάνω στο φυτό..:D
μοιάζουν με του απλ σνειλ παντως.. |
Oριστε κατασταση!
Λιγο τα αφησα λασκα, και μου το κανανε Αμερικαν μπαρ!:D Σας ευχαριστω για τις απαντησεις.http://www.aquatek.gr/rimages/albums...ons-th_444.gif |
Κακα απο τα σαλιγκαρια σου ειναι.
|
Ισως να μαζευτηκαν εκει απο τη ροη του νερου.
|
Έχω και έναν κυκλοφορητή στο ενυδρείο μου, γιατί κάποτε πήγα να πιάσω BGA. Κάποιες φορές μαζεύει τις σκατούλες:cool: σε κάποιες κοιλότητες που κάνει η άμμος ή και επάνω σε ένα μοπάνι. Μετά από λίγο φεύγουνε και πάνε στο φίλτρο.
Βέβαια να ισορροπήσουν επάνω στο φύλλο είναι λίγο δύσκολο, αλλά μάλλον τα ρεύματα του νερού παίζουν περίεργα παιχνίδια:smt017 |
Παράθεση:
|
Δεν νομιζω οτι ειναι θεμα ροης, μαλλον περασε και τα αφησε εκει :D
|
Παράθεση:
Ξεκ@λιάστηκε το κακόμοιρο:smt081 |
Α.τ.χ.α. :D
|
ΕξωγηινοιO:-)
|
Tαιζεις δαμασκηνα???:smt040:smt040
|
Είπαν της γριάς να χ3σει...
|
Ζητουνται ταπες για apple snails.
Eπειγον βουλιαζουμε!:smt081 |
Υπάρχει το www.kolo.com μήπως εκεί βρεθεί κάποιο ελεγμένο ενυδρειακό προϊόν που δίνει λύση στο πρόβλημα των σαλίγκαρων:D
|
Διερευσε στον τυπο οτι αυτοι εδωσαν λυση στο προβλημα.:D
|
Nτροπη αυτα που λετε εδω ειναι φορουμ δεν ειναι λεξιλογιο βρισγιον!:mad::smt068:smt068:razz:Εμενα το μιαλο μου παει οτι ειναι αυγουλακια γιατι σε εναν φιλο μου πανω στα φιτα εχει αυγα:smt079:smt079
|
Και είναι τέτοιο χρώμα??:rolleyes:
|
Απο τον Αυγουστο εχουν αποσυντεθει πλεον :D
|
[Σιγουρα! Με τοσα δις εκαττομιρια ιδη που ειπαρχουν(εσει τη λες:confused:για σκεψου:D)και οταν τα ψαρια κανουν την αναγκη τους εσει δεν τα εχεις δει και ουτοσιαλλος κανουν σαν ενα πολη λεπτο σκινη]:arrow:Η βαζει την τροφη JBL NOVO STICK:confused::confused::confused:που εχει αυτο το σχημα!
|
ας κανω και εγω το σχολιο μου ακυρο με το θεμα! klipitiklopos πολυ μαρεσε το ενυδρειο σου. !!πολυ ομορφο να το χαιρεσαι!
|
Συμφωνω!Αλλα τη σχεση εχει αυτο δεν απαντα κανεις σε αυτο που εγραψα!!!
|
Τι να απαντήσουμε; Το θέμα έχει λυθεί εδώ και κάτι μήνες. Ήταν απεκκρίσεις σαλιγκαριών.
|
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Μαλλον δεν εχω καταλαβει τι εννοεις... ------------------------- Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 18:41. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board