πως σας φαίνεται??
1 Συνημμένο(α)
πως σας φαίνεται το ενυδρειακι μου??
μιας και ξεμείναμε απο δουλειά και δεν εχω τι να κανω το έκανα λίγο advance να ταλαιπωρηθώ! είναι 110 λύτρα με ζωοτοκα με πολλά φυτακια co2 μπουκάλα και με πολύ φως!(3*55) χωρίς υπόστρωμα με λιγες ταμπλετες. :o:o:o Υ.Γ ευχαριστώ τα παιδιά του gab για κλαδέματα συμβουλές κτλ... |
κουκλακι ειναι, κατα τη γνωμη μου καλυετερα ταμπλετες παρα υποστρωμα, ετσι κι αλλιως σε ενα χρονο το πολυ αχρηστο ειναι...
|
:p:p:p:p:p:p:p:p:p
|
Πολυ ομορφο..μπραβο σου!και χωρις δουλεια,που να ειχες κιολας:)
|
Πανέμορφο αλλά δεν κάνεις και μιά παρουσίαση να δούμε τι έχεις μέσα απο φυτά ; ;)
|
εχει:
blyxa japonica cuba Didiplis diandra Sagitaria Subulata pogostemon helferi alternanthera reineckii red ludwigia repens rubin και λιγο κερατοφυλλο. ειχα βάλει και φακή αλλά βαλέ βγάλε το χέρι πάει.. έχουν μεινει 2-3..πρεπει να ειμαι ο μόνος που την εξόντωσα!!!(και θέλω... όποιος έχει εδώ κοντά!) υ.γ ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια... |
Παράθεση:
νταξει μωρε, αν μειναν 2-3 αν δεν τα εξοντωσεις κι αυτα :P σε κανα μηνα θα γεμισει... |
Ωραιο το ενυδρειο σου.Να το χαιρεσαι.:p
|
Πολυ ομορφο,
Δεν του φαινεται για 165W εκει μεσα :confused: Τι λαμπες εχεις? |
Μου αρεσει και εμενα πολυ!
Πολυ καλο! |
:p:p:pευχαριστώ!:p:p:p
έχω 3 pl 55 αλλα χαμήλωσα λίγο(έως πολύ)το exposure value της μηχανής γι'αυτο το λόγο.. πολύ φως...:D:D:D υ.γ. εκεί μέσα κάπου είναι και οι γαρίδες σου σπυρο!!!μαλλον δεν γουστάρουν και πολύ το φως...:( |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 06:28. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board