Βιβλία σε ηλεκτρονική μορφή ?
Καλημέρα.
Μήπως κάποιος έχει υπ' όψιν του εάν κυκλοφορούν πουθενά στο internet βιβλία για ενυδρεία, ψάρια, ή φυτά σε ηλεκτρονική μορφή ? |
Κανε μια αναζήτηση στο google με την λέξη-κλειδί e-books
Δεν θα στο συνιστούσα πάντως. Καλύτερα να προτιμήσεις ιστοσελίδες, φορουμ και κανονικά βιβλία. |
Παράθεση:
Όταν λέω βιβλία σε Ηλ. μορφή, λέω για γνωστά βιβλία που κυκλοφορούν στην αγορά αλλά σε ηλ. μορφή π.χ. pdf ( κατι τέτοιο συμβαίνει με τα βιβλία πληροφορικής) |
oscar κάνε μια βόλτα με eMule/eDonkey και θα βρεις κάποια (λίγα) πράγματα. Ειδικά αν μιλάς και Γερμανικά.
|
Πολυ δυσκολο να βρεθουν σε απλες σελιδες, μονο σε p2p προγραμματα πρεπει να ψαξεις και παλι αρκετα δυσκολο, τοσο καιρο εχω βρει μονο 3 βιβλια...
|
Παράθεση:
|
|
akoma kai an einai sta germanika ta panta metafrazontai eykola dokimase me to systran kai :lol: :lol: :lol:
|
Παράθεση:
billdjjj@yahoo.gr |
από τις 30-12-04 14:37 ?????:smt120
|
καταλαβαινω οτι θες να πεις οτι ειναι παλιο το θεμα αλλα δεν καταλαβαινω γιατι το τονιζεις αυτο;
δηλαδη το συγκεκριμενο θεμα εχει ληξει; δεν υπαρχει ακομη ενδιαφερον για το θεμα; δεν αναφερομαι μονο σε αυτο το θεμα αλλα αν καποιος διαβαζει παλια θεματα και εχει κατι να πει πανω σε αυτα ΓΙΑΤΙ να μην τα πει; Παράθεση:
|
Γιατί το συγκεκριμένο μέλος έχει να μπει από τις 06-09-05.
Οπότε απάντηση δεν θα πάρει... Φιλικά;) |
ναι το ειδα και εγω αυτο αλλα παρολα αυτα μπορει να εχω εγω η εσυ να δωσεις βιβλια στον φιλο που τα ζητησε
παντα φιλικα ;) |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 14:20. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board