περιεργη συμπεριφορα jewel
Καλησπερα εδω και 2 μερες ενα jewel(δεν ξερω αν ειναι αρσενικο η θυλικο) φερεται περιεργα.Καθεται σ ενα σημειο και κανει συνεχεια μπρος-πισω.Το παρατηρισα και τρωει κανονικα τι μπορει να ειναι....?
|
μηπως εχει αυγα??
|
δεν νομιζω καταρχας ειμαι αρχαριος σε θεμα κιχλιδες τις εχω παρει πριν 2 εβδομαδες και δεν ξερω πολλα,θες να σε πω καποια χαρακτιριστικα,μετρισεις λιτρα κτλπ???
για να δουμε τι γινεται... |
για πες επισης μια φωτο θα βοηθουσε.
|
λοιπον ολα βρισκοντε εδω τιμες ph ελλαχιστα αλλαγμενες http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=60502
επισης παρατηρω σαν να κοκκινησε ελλαχιστα ελλαχιστα ομως... |
Γιωργο εγω σου βρηκα τα ψαρια ,ειναι δικια μου γεννα,και σου ειπα οτι θελεις να μαθεις για αυτα τα ψαρια στηλε μου ΠΜ.
Τη προβλημα εχεις τωρα? πεσμου. |
Παράθεση:
|
Μαζι με αλλα 7 ψαρια που εχει παρει κοματακι δυσκολο σε μια εβδομαδα να εχει κανει φωλια οπως λες φιλε.
Μαλλον εχει βρη αρσενικο ,,η θυληκια και φλερταρη μαζι της . Αμα δεν δω φωτο δεν μπορω να πω τιποτα,. Τα ψαρια αυτα ειναι δικα μου παιδια . |
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
Εχω στηλει ψαρια σε ολη την Ελλαδα απο αυτα που εχεις ,εχω μεγαλη εμπειρια.
Στηλε μια φωτο να σου πω . |
οταν λες μικρη διαφορα εαν λεμε αμμωνια 0 και η μικρη διαφορα ειναι 0.5 ή 1 τοτε ειναι πολυ.εαν εχει βγει ζευγαρη ολα τα αλλα θα ειναι σαν κυνηγημενα και θα γινει το ελα να δεις εκει μεσα στο δικο μου 200λτ 4 ψαρια μεσα 1 ζευγαρι και τα αλλα μονο που δεν ανοιγαν το καπακι να φυγουν.
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 06:20. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board