Αν ειναι δυνατον...(σαλιγκαρι)!!
Παιδια. Εχθες εβαλα σε λειτουργια το ενυδρειο μου παλι μετα απο 5 μηνες. Το ενυδρειο ολους αυτους τους μηνες ηταν αδειο, η ριζα βραστηκε, το υποστρωμα ξεπληθηκε (ειχε λιγα κελυφη απο σαλιγκαρακια), το ενυδρειο καθαριστηκε με ζεστο νερο κλπ.
Πως γινεται να συμβαινει αυτο??:confused: :) Kανενα φυτο δεν εχει μπει στο ενυδρειο. |
Μάλλον δεν έκανες καλό καθαρισμό και θα έμεινε κανένα μικρό σαλιγκαράκι... ;)
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Ας απαντήσουν και οι ποιο έμπειροι του "αθλήματος" |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
παιδια επειδη εχουν εμφανιστει και στο δικο μου ενυδρειο τετοια σαλιγκαρακια τι να κανω? να τα βγαλω να τα αφησω?
απο τον πινακα εδω http://www.ratemyfishtank.com/freshw...lity_chart.php βλεπω πως γκαπι με dwarf gourami ταιριαζουν μια χαρα |
οταν λεμε αδειο ενυδρειο εννοουμε χωρις νερο...?:confused:
αυτο που δεν ηξερα, αν ισχυει τελικα, ειναι οτι ζουν εκτος νερου και για τοσο καιρο τα σαλιγκαρια... |
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
μάλον αντέχουν στο υπόστρωμα για πολυ καιρό και χωρίς νερο.δεν υπάρχει αλλη εξήγηση.
|
Εάν δεν είχες στεγνώσει τελείως το υπόστρωμα και είχε έστω και λίγο νερό μέσα μπορεί να επιβιώσουν...
|
Παράθεση:
εσυ? ------------------------- Παράθεση:
|
Παράθεση:
Εφόσον το υπόστρωμα είχε μείνει μέσα και δεν βγήκε να στεγνώσει τελείως τότε προφανώς θα είχε νερό η έστω υγρασία. Αυτό αρκεί. |
Τοτε μπορει να συνεβηκε κατι τετοιο που λετε. Ισως να κρατησε λιγη υγρασια μεσα. Χωρις τροφη τι εκανε τοσο καιρο ή μηπως υπηρχε κατι να τραφει?
|
εμενα με λιγο υγρασια στο χαλικι,μου επεζησαν μερικοι λαθρεπηβατες,για δυο μηνες στο μπαλκονι,σε θερμοκρασια κοντα στο μηδεν!
δεν παιζονται! |
Παράθεση:
|
Σαλιγκαρογατα, εφταψυχα!
|
και αυτα που θελουμε να ζησουνε,ειναι ευαισθητα!! :D
|
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:53. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board