εξωτερικο φιλτρο JAD
3 Συνημμένο(α)
ρε παιδια αυτο το φιλτρο το εχει παρει κανεις??
εξωτερικο φιλτρο JAD external filter canister FEF-230 15w 800 L/H το χω βαλει και δεν μπορω να ησυχασω απο τον θορυβο.... θα στρωσει λετε?? τα δικα σας κανουν θορυβο??? |
το κουνησες μηπως εχει παγιδευτει αερας μεσα και κανει θορυβο η φτερωτη?
|
Παράθεση:
|
απο ebay ειναι αυτο ε???.....χμμμ θορυβο κανει σε ποιο σημειο???
|
Μήπως είναι σπασμένο το αξονάκι του;
|
Παράθεση:
απο την γειτονια μας,την Τουρκια... θορυβο κανει στην φτερωτη.. ------------------------- Παράθεση:
καινουριο ηταν... |
χμμμ...χμμμ...το τελευταιο υλικο που εχεις ειναι κεραμικο τυπου σιποραξ ή σφουγγαρια..γιατι καμια φορα βρισκει το σιποραξ στην φτερωτη και ακουγετια
|
Παράθεση:
αλλα εχει και πλαστικη σιτα για ασφαλεια.... δεν υπαρχει περιπτωση να στρωσει απο μονο του δλδ?? |
δεν γνωριζω...:/ ας περιμενουμε καποιον πιο εμπειρο στα φιλτρα μηπως εχει καμια ιδεα
ΥΓ εχεις πμ |
Κοίτα το το άξονακι πάντως... Πότε δεν ξέρεις.
|
Παράθεση:
θα το δω αυριο... μακαρι να ειναι απο εκεινο:roll: |
Αφού βεβαιωθείς οτι δεν είναι το αξονάκι, συνέχισε να το κουνάς που και που και μπορείς επίσης να το βγάζεις απο τη πρίζα μερικές φορές μπάς και τραβήξει σωστά. Θα στρώσει μην ανησυχείς, μπορεί να του πάρει και μέρες.
|
το χω βγαλει για να δω το αξονακι και νομιζω δεν ηταν μεσα στην εσοχη οπως θα επρεπε...
το εβαλα πιο καλα.. το κουνησα αρκετες φορες για να φυγει ο αερας και εχει μειωθει αισθητα ο θορυβος.. ναι μεν ακουγεται αλλα οχι σαν πριν!!! υποφερεται αυτος ο θορυβος.....:smt020 |
Αυτός ο τούρκος, τούρκο θα σε κάνει :D
|
Eιχα την εντυπωση οτι τα Jad ειναι κινεζικα.
|
Παράθεση:
στην 2η φοτο που εβαλα στην 2η σειρα το λεει China:smt108 |
παλι ακουγεται...
θα το γυρισω δεν λεει.... εσεις ρε παιδια που εχετε τα φιλτρα?? εγω το εχω πισω στο ενυδρειο και ειναι εξωτερικα και ακουγεται...:smt120 |
Εγω το εχω διπλα απο το ενυδρείο (μηκος ενυδρείου 60, μηκος επιπλου 90) και δεν ακουγεται, παρα ενας ελαχιστος βομβος (eheim 2213).
|
Παράθεση:
αυτο ακουγεται σαν τρακτερ γκρρρρρρρρρ:roll: ------------------------- Παράθεση:
μπορει να παρω εσωτερικο... ξενερωσα!! ------------------------- το στεγνωσα...θα το παω πισω.... μπορει να παρω εσωτερικο... ξενερωσα!! |
πες του να σου δώσει ενα αλλο. Αν κανει και αυτό φασαρια... Δεν ξέρω.
|
4 Συνημμένο(α)
το γυρισα τελικα και πηρα αυτο...
JEBO 825 22w 1000l/h ΑΘΟΡΥΒΟ!!! επιτελους!!! :smt020:smt020:smt020 |
Τι τιμες εχουν και αυτο και το προηγουμενο αν επιτρεπεται?:cool:
|
πμ...
|
Εχεις καμια ιδέα τι μπορεί να έφταιγε τελικά; Εβαλα ενα 2217 μεταχειρισμένο μπρος για δοκιμή και κάνει και εμενα σαν τρακτερακι
|
Παράθεση:
και ακουγονταν ενα εκνευριστικο γκρρρρρρρρ αυτο το καινουριο καμια σχεση... πληρης ησυχια!!!:smt020 |
οκ. ευχαριστώ!!
|
Λοιπον παιδια το θεμα με το θορυβο λυθηκε..
τωρα το θεμα Βιολογια... ειχα ενα εσωτερικο φιλτρο μεσα στο 200αρι.. το εξωτερικο το αφησα να δουλεψει μια μερα ετσι.. και σημερα εβγαλα το εσωτερικο φιλτρο εστιψα την μπιχλα(βιολογια) σε ενα ταπερ με 5-6 ποτηρια νερου ενυδρειου και στην συνεχεια με μια συριγγα επερνα την μπιχλα και την εβαζα στην εισοδο του φιλτρου μεσα στο ενυδρειο που ρουφουσε... εβαλα ολη την μπιχλα... με την βιολογια ειμαι οκ....ετσι??? |
ναι, δεν πιστευω να εχεις προβλημα
|
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 03:48. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board