Το πρώτο μου DIY ενυδρείο
8 Συνημμένο(α)
Η πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω ένα δικό μου ενυδρείο νομίζω πως πέτυχε. Διαστάσεις 50χ30χ35. Χρώμα : Μαόνι. Λάμπα: Led. Τα σχόλια είναι καλοδεχούμενα. Πιστεύω να σας αρέσει. Ευχαριστώ.
|
συγχαρητηρια για την κατασκευη....πολυ καλογουστο το αποτελεσμα.....τι χρησιμοποιησες για το καπακι και πως το εφτιαξες??
ΥΓ τετοια ενυδρεια με εμπνεουν για φυτεμενα ολανδικου τυπου...:D |
πολύ όμορφο μπράβο!!!!!
|
Παράθεση:
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Το καπάκι και ο πάτος είναι από ξύλο. Είναι κομμένο φαλτσογωνία στα άκρα και όλο περασμένο με αντιδιαβρωτικό υγρό και μετά λάδι με πινέλο. |
1 Συνημμένο(α)
Ακη καλως ορισες στα DIY...:smt041:smt041
Μια χαρα το βλεπω,αντε και σε ανωτερα ....με ενα 500αρι τωρα ετσι για να την "σπασουμε" σε μερικες....:D Δυο συμβουλες...ψαξε για http://www.google.gr/imgres?q=%CF%80...:0&tx=41&ty=81 πλαστικους μεντεσεδες ,εχει στο εμποριο γιατι τους βλεπω να σκουριαζουν αυτους που εβαλες. Κατι ακομη φαρδυνε λιγο την εσοχη που μπαινει η βιδα που πιανει το χερουλακι και "χωνεψε" την ωστε να την καλυψεις με λιγο σιλικονη.(για να μη σκουριασει κι αυτη). ;) Για πρωτη φορα εισαι σουπερ.... |
Καλη η κατασκευη κατασκευη σου κ πιστευω οτι το αποτελεσμα θα ειναι ακομη καλυτερο!
|
θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Δεν υπάρχει περίπτωση να σπάσει ο πάτος από το βάρος του νερού με το κενό που δημιουργείται από κάτω του λόγω του ξύλινου πλαισίου που τον περιβάλλει ?
|
Παράθεση:
Αλλα αμα το κανεις μεγαλο καλυτερα να βαλεις ενα κοματι φελιζολ απο κατω. ------------------------- Γεια σου φιλε πολυ καλη δουλεια μπραβο και καλη παρουσιασει. Και απο οτι βλεπω το τζαμι σου πρεπει να ειναι 10αρι η κανω λαθος,. |
daredevil συγχαρητηρια ειναι παρα πολυ καλο!ειδικα για πρωτο ενυδρειο SUPER!
Μου αρεσει που εισαι μερακλης κ δεν εχεις κανει τα τζαμια χαλια με σιλικονη! Οσο για το αν θα σπασει panagiotis-maria με το κενο απο κατω,δεν υπαρχει θεμα γιατι ειναι αρκετα μικρο το ενυδρειο κ αρκετα χονδρο το τζαμι. |
Παράθεση:
Πολυ καλη δουλεια ! και εγω σε κανα 2 μηνες θα αρχισω να ψαχνομαι ;) |
ηι
πολύ όμορφο ωραιος:smt038
|
!!! μπραβο πολυ καλη δουλεια !!
|
Οπως λεει και ο γιος μου κουκι.
|
Παράθεση:
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Το τζάμι είναι 8αρι. Το πηρα λίγο φαρδύ γιατί ήταν η πρώτη φορά που κολλούσα και ήθελα να είμαι σίγουρος |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 09:01. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board