τραυματιας!
3 Συνημμένο(α)
καλησπερα σε ολους.εδω και μια εβδομαδα σε ενα χρυσοψαρο μου τσεκαρα μια πληγη,δεν ξερω πως εγινε ετσι ξαφνικα και απεκτησε αυτη την πληγη που οσο παει μου φαινεται πως μεγαλωνει και χειροτερευει.θα βαλω και φωτο αν και δεν διακρινεται καλα.τωρα μηπωςξερει καποιος τι μπορω(πρεπει)να κανω?υπαρχει περιπτωση να επουλωθει μονο του?χρειαζεται καποια βοηθεια η φαρμακα?εαν μπορει να μου πει καποιος θα το εκτιμουσα.ευχαριστω.
|
σαν εξογκωμα φενεται.. ειχα παρει ενα χρυσοψαρο απο πετ σοπ ετσι.. σαν μεγαλο σπυρι... το εχω 6 μηνες ειναι μια χαρα.. δωσε λιγες πληροφοριες για το ενυδρειο σου ..
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
το εχω πει και σε αλλο ποστ
ειχα ιδιο calico εβαλα μπεταντιν σε συνδυασμο με οινοπνευμα με μια πατονετα στο σημειο και εφυγε σε 7-8 μερες :) |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Μαλλον προκειτε για δευτερογενης μόλυνση-βακτηριαδική-που απαιτεί αντιβίωση και μάλιστα το συντομότερο.
|
Παράθεση:
(ασχετα αν χρειαζεται ή οχι στην συγκεκριμενη περιπτωση) |
;) με καλυψες delta66
και ναι θα το βγαλεις εξω απο το νερο για να γινει δουλεια κι αν το βλεπεις πολυ ατιθασο τοτε φροντισε να κρατησεις τα βραγχια μεσα στο νερο(δλδ το κεφαλι του ψαριου) και φροντησε να μινει η πληγη εκτος νερου για οσο σου προειπα |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 17:37. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board