Ασπρισε το ψαρακι μου....:(
Καλησπερα!
Εχω ενα ενυδρειο 110 λιτρων,με εσωτερικο φιλτρο,οξυγονο και αρκετα φυτα. Αμμωνια,νιτρωδη -μηδεν,νιτρικα-10 Στο ενυδρειο υπαρχουν ενα apple snail,2 γαριδουλες,3 ροδοστομοι,και 6 γκαπυ.4 θυληκα-τα 3 ειναι σε ενδιαφερουσα κατασταση και 2 αρσενικα. Εχτες προσεξα οτι το ενα θυληκο γκαπυ εχει ασπρισει στην μιση αριστερη πλευρα του. Μηπως ξερετε τι μπορει να ειναι αυτο? ------------------------- Nα συμπληρωσω οτι εβγαλε και κοκκινιλες επανω στο ασπρο κομματι. Κανεις??? |
Μια φωτογραφια ισως βοηθουσε.
|
Δεν μπορω να τραβηξω φωτο.Προσπαθω αλλα κινειται συνεχως,ειναι και μικρουλη :(
|
5 Συνημμένο(α)
Kατι καταφερα....για να δουμε!!
|
:smt017:smt017 :confused: :confused::?:
|
Δεν φαινεται και καλα στις φωτο,αλλα ειναι ενα κομματι λευκο με κοκκινιλες!Προσπαθω να δω αν ειναι σαν βαμβακι-κατι διαβασα για αυτο-αλλα δεν διακρινεται καλα και δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι οντως ετσι.
Προφανως προκειται για καποια βακτηριδιακη μολυνση.Τα ψαρακια τωρα τα αγορασα και ισως να ειχαν προβλημα απο το πετ σοπ!Τι να πω :( |
δεν ξερω αν ειναι κολλητικο αυτο.. διακρινω κατι κοκκινηλες ... κοιτα πως θα τα παει και αυριο και αναλογα πραττεις.
|
Παράθεση:
Columnaris Fungus http://www.americanaquariumproducts.com/Columnaris.html __________________ |
Ολγα τι εγινε το δικο σου ψαρακι?Το δικο μου σημερα το πρωι,παρεα με ενα αλλο αρσενικο,παρεδωσε πνευμα
|
Παράθεση:
Και το δικό μου δυστυχώς, η μοναδική απώλεια που είχα ήταν αυτό το αγγελόψαρο, το οποίο όμως από την αρχή ήταν γενετικά προβληματικό - το έλεγα ευπαθή ομάδα, ανάπηρο, γιατί είχε μόνο ένα κοιλιακό πτερύγιο, ήταν ακοινώνητο, φοβισμένο κ.λ.π. Έβαλα protozin όμως και τα υπόλοιπα εδώ και πόσους μήνες μεγαλώνουν, αναπαράγονται, ζούν και βασιλεύουν γενικώς! Κατέληξα ότι είναι βασική και η χρήση αεραντλίας για την αποφυγή σχετικών ασθενειών σε καινούργια ενυδρεία. Είχα από την αρχή, αλλά δεν τη χρησιμοποιούσα συστηματικά, διότι είχα διαβάσει ότι τα αγγελόψαρα θέλουν χαμηλής ροής νερά ( Αμαζόνιος ). Τελικά, είναι απαραίτητη! |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 13:11. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board