ασπρα αυγα
καλησπερα εχει γεμησει η ηφεστειακη μ πετρα με μικρα ασπρα αυγα κ δν ξερω απο τι ειναι..
τα ζωοτοκα αποκλειεται για προφανης λογους οπως κ οι γαριδες πιστευω π τα κρατανε στα ποδια τους τα helena γεννανε απο ενα αυγο ενω τα apple τσαμπια μπορει να ειναι οι λαθρεπιβατες(δυσκολο γτ δν πολυ κυκλοφορουν στην επιφανεια ποσο μαλλον στη συγκεκριμενη πετρα) η καποιο απο τα lemon-tetra ,zebra danio η τους ροδοστομους; υπαρχει πιθανοτητα να ειναι απο τα corydoras η τα sae;(μοιαζει απιθανο) |
Εχεις σαλιγκαρια zebra nerite?
|
εχω ενα σαλιγκαρι το πηρα προσφατα εχει το σχημα των apple κ χρωματισμο οπως τα helena(εναλλαγη μαυρο-κιτρινο) με πιο φαρδιες τις γραμμες των χρωμματων..ειδα αυτο π μ ειπες delta δν ειναι σιγουρα
|
Για δες εδώ μήπως αναγνωρίσεις το σαλιγκάρι ;)
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=28398 |
Βαλε μια φωτο κοντινη και καθαρη αν γινεται.
|
Γιατι ειναι απιθανο να ειναι απο τα cory?
|
Παράθεση:
δεν προσεξα οτι γραφει οτι εχει cory |
3 Συνημμένο(α)
100_0798.jpg
Συνημμένο Αρχείο 44694 τα αυγα το σαλιγκαρι δν εβγαινε καλυτερα Συνημμένο Αρχείο 44695 100_0792.jpg 100_0773.jpg Συνημμένο Αρχείο 44696 |
Τα αυγα ειναι διασπαρτα για να ειναι απο cory. Μπορει να μην ειναι καν αυγα.
Στην 3η φωτο, το σαλιγκαρι ειναι το ιδιο με τςη 2ης φωτο? |
ναι αδερφε το ιδιο ειναι εχει χρωματισμο μαυρο κιτρινο αλλα καθετο ...αν δν ειναι αυγα τι μπορει να ειναι;
------------------------- ξερεις τι παρατηρω να μ πεις κ εσυ μηπως υπαρχει πιθανοτητα να επεσαν τα αυγα απο την ανουμπια η την κρυπτοκορινα π εχω;να τα εριξαν οι καθαριστες κ για αυτο να σκορπισαν; |
εγω που τα ειδα χθες απο κοντα δεν μου φαινοντε για αυγα παντως(με οση εμπειρια μπορω να κρινω τουλαχιστον)
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 17:06. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board