Δημοσκόπηση για διαγωνισμό μονομαχοενυδρείου/μονομάχου του 2011!
Μιας και εκδηλώθηκε ενδιαφέρον από ορισμένα μέλη και με έβαλαν στην πρίζα :D, πιστεύω πως μια σφυγμομέτρηση για την πρόθεση συμμετοχής στον εν λόγω διαγωνισμό θα παίξει σημαντικό ρόλο για το πως θα συνεχίσουμε.
Σύμφωνα με το αρχικό σχεδιο, ο διαγωνισμός θα έχει δύο σκέλη: το ένα θα επικεντρώνεται στο μονομαχοενυδρείο και το σχεδιασμό του, ενώ το δεύτερο θα αφορά τον ίδιο το μονομάχο-μοντέλο :D Φυσικά τίποτα δεν είναι σίγουρο και απόλυτο και τα πράγματα ενδέχεται να αλλάξουν στην πορεία, αλλά αρχικά ας δούμε "πόσα απίδια πιάνει ο σάκος" με αυτό το σχεδιασμό ;) Ποιοί από εσάς λοιπόν προτίθενται να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό; |
in :smt020
|
Μέσα και εγώ..
|
πρεπει να ειναι μονο ο μονομαχος στο ενυδρειο ή και σε μεγαλυτερο κοινωνικο ενυδρειο μαζι με αλλα ψαρια;
|
Παράθεση:
|
αντε μπραβο ρε παιδια, πολυ ωραια πρωτοβουλια!
μακαρι να υλοποιηθει! θα εχει πλακα:p!! βαλε τα δυνατα σου γιαννη! |
Μέσα και στις 2 κατηγορίες εγώ !
Εαν και ψήφησα (Μπορει) |
Καλά ρε παιδιά τέτοια απαξίωση.....ντροπή μας!!!!!!!
:mad: :confused: :smt084 :smt084 |
Oι οροι ποτε θα ανακοινωθουν?
+1 και απο μενα.... |
Παράθεση:
Ελπίζω αυτοί που ψηφίζουν όχι, να το κάνουν επειδή δεν έχουν μονομάχο και όχι για κάποιο άλλο λόγο... Οποιοσδήποτε έχει μονομάχο (είτε σε δικό του ενυδρείο είτε σε κοινωνικό έιτε σε χωράφι με ρύζια) μπορεί να τον τραβήξει μία ωραία φωτογραφία και να συμμετάσχει με αυτή στο δεύτερο μέρος του διαγωνισμού (το οποίο θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον :cool:)! up λοιπόν! |
δεν έχω μονομάχο παιδιά σόρρυ
ίσως του χρόνου γιατί το σκέφτομαι και για ένα μονομαχοενυδρείο :) |
Εγώ αν προλάβω να το σουλουπώσω θα πάρω μέρος γιατί τώρα μεταξύ μας είναι λίγο χάλι μαύρο! Νομίζω σε κάνα μήνα θα μαι οκ.
|
Ωραίο θα ήταν να βαθμολογείται και ο μονομάχος και το ενυδρείο και να βγαίνει μέσος όρος και των 2 αλλά μάλλον λίγο δύσκολο......:smt120
|
αυτοι οι διαγωνισμοι εχουν πολυ φαση.ελπιζω καποτε να παρω κι'εγω μερος σ'εναν:D:D:Dτωρα δεν μας περνει για διαφορους λογους:mad::mad:να βγειτε ολοι πρωτοι σας ευχομαι;););)
|
Μέσα κι εγώ
|
Παράθεση:
Καλά πάμε μέχρι τώρα πιστεύω, για να συνεχίσουμε έτσι!!! |
Έτσι όντως θα υπάρχουν περισσότερες συμμετοχές......κρίμα που δεν έχω μονομάχο αυτή τη στιγμή..:(
|
τι θα γινει τελικα?
θα το προχωρησουμε το θεμα??:D |
Παράθεση:
|
προσωπικα πιστευω πως και τοσοι που λες να συμμετασχουν... δεν θα ειναι ασχημα! και μονο η εμπηρεια μετραει! ασε που θα δουμε ομαρφα "μικρα" ενυδρεια και πανεμορφους ψαρηδες ετσι.. για να σκασουν οι δισκαδες:p:p:p:cool:
|
Δηλωνω συμμετοχη με 2 ενυδρεια και 2 μονομαχους.zw
|
Κανα νεο εχουμε για τον διαγωνισμο????:confused:
|
Να φανταστω οτι η ησυχια που επικρατει σχετικα με τον διαγωνισμο οφειλεται στο οτι ολοι φτιαχνουμε ενυδρεια,πυρετωδως,για να δηλωσουμε συμμετοχη?????:grin::grin::grin:
|
αντε βρε! ακομα αυτος ο διαγωνισμος!
|
Μη μου ανησυχείτε! Όλα θα γίνουν :D Ετοιμάστε ενυδρεία και κάντε "grooming" στους μονομάχους σας να λάμπουν. Περισσότερα ταίσματα, συχνότερες αλλαγές και πειραματιστείτε με τις φωτογραφικές σας..
|
αντε μπραβο.... τωρα μιλας σωστα!!!:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041
|
Εχουμε τιποτα νεοτερο για τον διαγωνισμο??:confused::confused:
|
και εγω!
και εγω! αν και δεν εχω κανενα σπανιο κομματι!
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 21:08. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board