Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου (http://www.aquatek.gr/vb/index.php)
-   Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων (http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=164)
-   -   παρουσιαση ζευγαριων (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=52981)

vaggels 22-05-11 17:05

παρουσιαση ζευγαριων

παρουσιαση τα 2 ζευγαρακια μου
το 1
www.youtube.com/watch?v=BxlzsSNbRwk
www.youtube.com/watch?v=dRYeHGNG9I8
www.youtube.com/watch?v=xNJptgDy1RM

το 2

www.youtube.com/watch?v=WtXT6psqFuY
www.youtube.com/watch?v=uOAuY-oXVJY&feature
www.youtube.com/watch?v=upLjD1w4fmU

και το 3

www.youtube.com/watch?v=VFFnpTbmRiM
www.youtube.com/watch?v=JDZnltHT2GQ
www.youtube.com/watch?v=2Ydfb7yB6xY

Sotiris7 22-05-11 18:05

Ξέχασεις να βάλεις και το τέταρτο με τα αυγά πίσω από το θερμόμετρο......... :D :D :D

Ρε μάγκες........... είναι πράγματι απίστευτο.......... μιλάμε για ένα ευνδρείο με 10 μεγάλα ψάρια, μερικους μικρότερους δίσκους, και μπόλικα μικρόψαρα...... μέσα εκεί, υπάρχουν 4 ζευγάρια (στα 10 ψάρια!!!), που όχι μόνο γεννάνε αυγα, αλλά βγάζουνε και τα ψαράκια!!!!!

Σημερα πηγα στο σπίτι το Βαγγέλη και τα χάζευα.......... πανέμορφο θέαμα..........:p

Μπράβο ρε Βάγγο............ ;)

Diskus fan 22-05-11 18:36

Οποιαδήποτε προσπάθεια αναπαραγωγής ... αξίζει συγχαρητήρια ...... για τα υπόλοιπα .... Σωτήρη βλέπουμε με διαφορετικά μάτια.-:cool:

Sotiris7 22-05-11 19:41

Νικόλα μου ξέρω πολυ καλά πως το βλέπεις, αλλά σαν θέαμα όλα αυτά τα ζευγάρια να βρίσκονται εκεί μέσα, να κάνουν αυγά, αλλά να βγάζουν και τα ψαράκια, χωρίς πολλές φασαρίες, δεν μπορεί παρά να το δει κανείς ευχάριστα.

Καταλαβαίνω καλά την άποψη περί βιοτοπικών χαρακτηριστικών των ενυδρείων, και προσομοίωση όσο μπορουμε καλυτερα των φυσικών συνθηκών στις οποίες ζουν αυτά τα πανέμορφα ζωντανά, αλλά σαν αποτέλεσμα, αυτό που έχει πετυχει ο Βαγγέλης, είναι πράγματι εντυπωσιακό.

vaggels 22-05-11 22:05

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Sotiris7 (Μήνυμα 592210)
Νικόλα μου ξέρω πολυ καλά πως το βλέπεις, αλλά σαν θέαμα όλα αυτά τα ζευγάρια να βρίσκονται εκεί μέσα, να κάνουν αυγά, αλλά να βγάζουν και τα ψαράκια, χωρίς πολλές φασαρίες, δεν μπορεί παρά να το δει κανείς ευχάριστα.

Καταλαβαίνω καλά την άποψη περί βιοτοπικών χαρακτηριστικών των ενυδρείων, και προσομοίωση όσο μπορουμε καλυτερα των φυσικών συνθηκών στις οποίες ζουν αυτά τα πανέμορφα ζωντανά, αλλά σαν αποτέλεσμα, αυτό που έχει πετυχει ο Βαγγέλης, είναι πράγματι εντυπωσιακό.

ευχαριστο πολλη

giwrgos_1977 22-05-11 23:26

hi!

μπραβο αδερφη μου απαιχτο κ τελειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αλλο που εγώ το βλέπω από κοντά σχεδον καθε μερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

vaggels 22-05-11 23:36

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από giwrgos_1977 (Μήνυμα 592306)
μπραβο αδερφη μου απαιχτο κ τελειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αλλο που εγώ το βλέπω από κοντά σχεδον καθε μερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

:smt050

giwrgos_1977 22-05-11 23:41

hi!

καλα ρεζιλι αιγινα κ σε εκανα:)
αδερφε οχι αδερφη:grin:

Γιώργος Κ 23-05-11 00:01

Ωχ μη λετε τετοια και παρει φωτια το facebook!!! :D:D
-+10-+10:smt005:smt005

kostaskich 23-05-11 00:36

kostaskich

blue diamond ολα τα λεφτα .οχι οτι και τα αλλα πανε πισω.να τα χαιρεσε:smt041:smt041:smt041

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 02:55.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board

Page generated in 0,01580 seconds with 10 queries