Το Malawi μου!!!
6 Συνημμένο(α)
Διαστάσεις: 92x41x55
Όγκος: 180λτ Κατηγορία: Malawi Φυτά: Vallisneria gigantea Ψάρια / Άλλα είδη: 6 Labidochromis sp. Electric Yellow Διακοσμητικά υλικά: Φεγγαροπετρες και κοκκινες και λευκες πετρες Φόντο: Μάυρο Φωτισμός: 25-25w συνολικα 70w(day-tropic) Διάρκεια φωτισμού: 8 ώρες Φιλτράρισμα: Jbl eprofi crystal 900 Θερμοστάτης: Juwel 200w Παράμετροι: pH: 7,2 Γενική σκληρότητα (GH): 14 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3): Νιτρώδη (ΝΟ2): Νιτρικά (ΝΟ3): Αλλαγές νερού: 25% καθε 10μερες Θερμοκρασία: 26 C |
μια χαρα βγηκε τελικα:)...πολυ ομορφο...
ΥΓχρονια πολλα!!!! |
Παράθεση:
|
kostaskich
για να ειναι πιο φυσικο και ομορφο το τοπιο μεσα στο ενυδρειο σου πρεπει να εχεις ενα ειδος πετρας.καλο εναι να δημιουργησεις εναν λοφο που να κατεβαινει ομοιομορφα .επισεις αφησε και λιγο χορο για να χορευουν τα ψαρια οταν ζευγαρωνουν.καλη συνεχεια:D
|
Ευχαριστω για τις συμβουλε σου φιλε μου!! Αυτο ειναι το τελικο σχεδιο ομως!Ειμαι σιγουρος αλλωστε οτι περα απο βουναλακια με βραχους στην προκειμενη λιμνη ολο κ καπου υπαρχουν κ βραχωδεις οροσειρες... Κ εκει ερχομαι εγω!! :D Δεν η8ελα να κανω παλι κατι συνη8ισμενο αλλωστε!:)
|
Άντε καλές γέννες. ;) Ποιές τροφές ρίχνεις?
|
Να τα χαίρεσαι φίλε μου...το 'ωραίο' στήσιμο είναι υποκειμενικό,το βασικό είναι να είναι λειτουργικό για τα ψαράκια σου!!
Να σου κάνω μία παρατήρηση...πρέπει να ανεβάσεις το pH σου!!δοκίμασε με μαγειρική σόδα!!σε αυτό το pH αγγελόψαρα βάζεις και παίζει να έχεις και επιτυχημένη γέννα...:p Καλή συνέχεια... |
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
Για τα ψαρια μην ανησυχείς...θα την βρουν την ακρη. :p
Οι πορώδες ασβεστολιθικές σου πετρες...μου αρεσουν. Απο που της πηρες? |
Παράθεση:
|
καλησπερα.ειδα οτι χρησιμοποεις λαμπες daylight και tropic.η tropic ειναι ροζ?τα χρωματα των ψαριων δειχνουν πιο ζωντανα?
|
Παράθεση:
|
εγινε.ευχαριστω.
|
εγω παντως αλλαξα τις 2 daylight που ειχα και εβαλα 1 ανοιχτο ροζ και μια σκουρα ροζ
και τα χρωματα των ψαριων εγιναν τελεια |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
...Αυτα δεν μπορω...και οσο θελουμε να βοηθήσουμε τα μαγαζια να ορθοποδήσουν, δεν σε αφηνουν...!!! |
Ωραίο το ενυδρείο σου φίλε!
Αυτό που έκανες με τις πέτρες είναι αχαρακτήριστο!!!!!!Να τους δώσεις τόσα λεφτά!Ούτε ζωντανό βράχο να αγόραζες!!!!!! |
το θεμα ειναι οτι αυτες οι ασπρες πετρες μου μοιαζουν με moonstones ειναι ασβεστολιθηκες και αυτες που πουλαει ο ερμης δεν ειναι
|
Παράθεση:
Της ταξεως 0,5 Ευρω ανα κιλο (απο εναν αλλων ειναι η τιμη αυτοι, αλλα πανω κατω ιδιες τιμες εχουν νομιζω)...περιπου...!!! |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
ομορφο το ενυδρειο σου! μπραβο και απο μενα!
|
Παράθεση:
|
Αν είναι ασβεστολιθικές θα σε βοηθάν λίγο στην άνοδο των σκληροτήτων αργά-αργά,κάτι που θα το θέλαμε.Και να μην είναι ασβεστολιθικές δε θα έχεις κανένα πρόβλημα.
|
Παράθεση:
Τωρα οσον αφορα για της πετρες, αν ελεγες καποιος θα σε βοηθουσε...οπως εγω και διπλα στο σπιτι μου στα κατω πατησια...περιπου, και κοντα στην δουλεια μου που ειναι ο Ερμης...θα μπορουσα να σου φερω... ;) ...Ασ το ξερουν οι επομενοι... :p |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 10:34. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board