Eχει κανεις αυτην την αεραντλια ? και αλλα..
Την βρηκα σε 2 μαγαζια..
στο ενα την δινει με 400 λ/ω http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=2501 και στο αλλο με 210 λ/ω http://osmosisaquariums.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypag e_images.tpl&product_id=673&category_id=2&manufact urer_id=35&option=com_virtuemart&Itemid=1〈=en ποιο εινια το σωστο ? και αν την εχει καποιος απο θορυβο πως παει ? Και επισης να ρωτησω οι αεραντλιες της sera απο θορυβο πως πανε? |
Και τα 2 σωστά είναι, έχει 2 εξόδους, που η καθεμιά βγάζει από περίπου 200 λ/ω, σύνολο 400. :D
|
|
Παράθεση:
σπυρο και απο τις 2 210λ/ω δλδ.. απο θορυβο ξερει καποιος ? |
Παράθεση:
|
μονο οι eheim δηλαδη ειναι οι αθορυβες ?
sera και τα λοιπα..?? |
Εχω της sera την μικρη με την μια εξοδο αλλα κανει λιγο θορυβο.
|
εχω μια παρομια κινεζικη.... απο αλλη εταιρια και δουλευει σαν κοπρεσερ :)
αλλα αν θες να μειωσεις τον ηχο την κρεμας στον τοιχο....( για να μην συντονιζεται ) σε μενα κανει ετσι λιγοτερο θορυβο, |
αρα αθορυβη μονο eheim ..
|
Eχω ακουσει eheim πιο θορυβωδη απο τη sera.
Παιζει ρολο και η κατασταση της. |
|
ΌΛΕΣ κάνουν θόρυβο!!!Κυρίως το βράδυ, όταν όλα σχεδόν σε ένα σπίτι κοιμούνται...:)
|
εχω μια πολη καλη και δυνατη 480 λ/ω αλλα κανει θορυβο.
σκεφυηκα λοιπον την ηχομονωση .. λοιπον λεω να παρω ενα κουτι παπουτσιων και να βαλω μεσα φελιζολ παντου και αλλα εχει απο μονο του μια τρυπα το συγκεκριμενο κουτι για να περναει το σωληνακι του αερα. εκανα και εγω μια τρυπουλα απο πισω για το καλωδιο ρευματος. το θεμα τωρα ειναι να βαλω το φελιζολ και να δω πως θα ακουγεται (ειδικα το βραδυ) καποιο αλλο ευκολο υλικο που μπορω να βαλω? και επισης θα πρεπει να κανω πολλες τρυπες για να αεριζεται η αεραντλια ? |
Θελει τρυπες γιατι θα ζεσταθει αρκετα και μπορει να εχεις θεμα μετα!Αν ειναι ομως να κανεις τρυπες θα την ακους και παλι!
|
αρα η ηχομονωση τζιφος ?? :rolleyes::rolleyes:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 12:28. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board