ενυδρειο carrefour
ξερει κανεις αν στα carrefour πωλουνται αυτη την στιγμη ενυδρεια???
η ποτε θα φερει περιπου??? διαστασεις κανεις???? 100 λτ βγαινουν αυτα_?? και απο τιμη??? |
Παράθεση:
|
tirogalos
ευχαριστω πολυ θεσσαλονικη μενω... αλλα δε πειραζει η πληροφορηση ποτε δε βλαπτει να δουμε βρε αδερφε αν εχουν ιδιες τιμες σε ολη την ελλαδα τελικα!!! το εχω απορια!!!:grin: |
Σήμερα είδα στο carrefour της Πυλαίας 80λιτρο με βάση στα 150 ευρώ, δεν αξίζει, περίμενε τις προσφορές, οι τιμές πέφτουν στα μισά.;)
|
ευχαριστω αυτο θα κανω και μια επιδρομη να δω απο κοντα!!!
|
ειναι ακριβα πλεον.. απο θεμα ποιοτητας / τιμης καμια σχεση με τα παλια (και ποιοτητα καλυτερη και τιμη)
|
Και αμα δεν αγοραστουν και οταν πεσουν οι τιμες πανε 1-10 λεπτα!(το ξερω επειδη δουλευει η θεια μου εκει)
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
εννοω πως εαν το εχουν βαλει στην ρεσεψιον και οχι στα ραφια κοστιζει λεπτα και οχι ευρω |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
καλησπερα , εχουμε καμια εξελιξη με το θεμα των ενυδρειων απο τα carrefour ???? ξερει κανεις τιποτα ? ανφερομαι σε μαγαζια στην αττικη
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Να 'ναι καλά η μάνα μου που με ξύπνησε και μου το είπε εκείνο το πρωί και πάλι καλά που την πίστεψα και ντύθηκα και πήγα...:rolleyes: |
το θυμαμαι το περιστατικο με εσενα , ετρεξα στους αμπελοκηπους μολις το ειπες και προλαβα μονο το σπασμενο !!!!:smt120:smt120:smt120
|
Παράθεση:
Τι να γίνει την επόμενη φορά θα το πω γρήγορα... |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 14:48. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board