ενυδρειο και ξερο .....ψωμι
εχω 60λτ ενυδρειο και εχω 2 μεσσαιους 8ερμντηρες αλλα το νερο ζεσταινεται με δυσκολια 8α χω προβλημα στο μελλον?και κατι αλλο εχω επισης και 2 μεσσαια μοτερακια κα8αρισμου πρεπει να παρω μεγαλυτερο?:confused:
|
Παράθεση:
τι ειναι τα μοτερακια καθαρισμου????? |
αμ απο το στομα μου το πηρες....
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
γιατι νομιζω πως τα μοτερακια καθαρισμου ειναι τα φιλτρα ? :grin: |
εεε???
μαλλον φιλτρα εννοει!!!! :confused::confused::confused::confused::confused: :confused::smt120:smt120:smt120 |
Στανταρ το φιλτρο εννοει..
οσο για τους θερμοστατες πως γινεται να εχιε 2 σε 60 λιτρα και να μην ζεσταινει? μηπως εννοει ζεσατινει αλλα αργει? ετσι ειναι το καλο.. οχι αποτομα ..!! ασε που δεν παιζει να μην ζεσατινει.. που μενει λαπωνια..? υ.γ. ξερεις τι με παραξενευει? ανοιξες τοσα θεματα και σου απανταμε και εσυ δεν απαντας.. στις ερωτησεις που σου κανουμε για να σου δωσουμε καλυτερη απαντηση.. |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
Παράθεση:
αντε πες μας και την μαρκα γιατι για ''φολα'' μου φαινονται με αυτα που λες.. μην εμπιστευεσαι το θερμομετρο του θερμοστατη.. ειδικα αν ειναι και κινεζακι.. (που μαλλον ειναι..) αλλα πες μας μαρκα.. και αν το δωματιο εχει θερμανση και γενικα ποση θερμοκρασια εχει.. |
Παράθεση:
λογικα οι θερμοστατες σου ειναι πολυ μικροι για αυτο το ενυδρειο αφου δεν μπορουν δυο μεσα σε ενα εξηνταλιτρο να κραταν θερμοκρασια σταθερη και να εχεις 26 ενω αυτοι ειναι στους 29 πανω στους θερμοστατες λοιπον η στα κουτια τους γραφει ποσα βατ ειναι...αν μπορουσες να μας τα πεις θα μπορουσαμε να σου πουμε με σιγουρια... |
πρεπει να το κοιταξω απλα οπως μου ειπε καποιος ειναι κινεζοσ και γι αυτο δεν κανει δουλεια:smt108
|
Εκτος απο την εταιρια πες μας και ποσα watt ειναι,το γραφουν επανω.
Επισης ποιος ο λογος να θελεις να πας την θερμοκρασια πανω απο τους 26,τι εχεις μεσα? Πες μας αν ειναι συνεχως αναμενο το λαμπακι στην αντισταση που αυτο θα δηλωνει οτι πρασπαθει να ανεβασει την θερμοκρασια αλλα για καποιο λογο δεν μπορει,αν ομως το λαμπακι δεν αναβει σηνεχως απλα ειναι θεμα κακης ρυθμισης της ροδελας θερμοκρασιας,οποτε ο θερμοστατης ειναι μια χαρα απλα δεν θα πρεπει να κοιτας την θερμοκρασια απο την αντισταση αλλα απο το θερμομετρο του ενυδρειου,δηλαδη ανεβαζεις την θερμοκρασια στην αντισταση ασχετα με την θερμοκρασια που λενε οι τιμες αυτης αλλα κοιτας μονο την τιμη του θερμομετρου. ------- Και τα κινεζακια καλα ειναι! Ο jbl ο δικος μου ειναι ρυθμισμενος στο 29 για να πιανει τους 25. |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Kοιτα ενας κλασσικος θερμοστατης 25 βατ κανει για ενυδρειο εως 30-40 λιτρα και παντα αναλογως τον θερμοστατη (κανονικα 25λιτρα 1βατ-λιτρο) αρα δεν σου φτανουν οντως. καλα γιατι πηρες 2 μικρους? και επειδη ειναι και κινεζικοι μπορει να χανουν στην αποδοση,οχι οτι ειναι σιγουρο. π.χ. εσυ πρεπει να παρεις αν παρεις κινεζικο 100βατ . κανονικο 75 βατ. |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
σου ειπα ποσα βατ αναλογως τι θα παρεις βεβαια. |
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 22:34. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board