Καλλιέργεια Bean Beetle
Bean Beetle
Γενούν τα αυγά τους πάνω στα φασόλια και από την στιγμή που θα εκκολαφθούν χρειάζονται 45 με 60 μέρες(ανάλογα την θερμοκρασία) για να γίνει η προνύμφη ενήλικας ,ενώ ο χρόνος ζωής του ενήλικα κάνθαρου είναι 14 μέρες. Για την συγκομιδή των σκαθαριών μπορούμε να τοποθετήσουμε ένα διηθητικό χαρτί (φίλτρο Γαλλικού καφέ ) ή ένα κομμάτι αυγοθήκης ώστε να αναρριχηθούν πάνω τους και με ένα τίναγμα τα σκαθάρια να βρεθούν μέσα στο vivarium.Για να διατηρήσουμε τις καλλιέργειες πρέπει κάθε 3-4 εβδομάδες να προσθέτουμε νέα στρώση (2-3εκ) από μαυρομάτικα φασόλια.Στους 26 C έχουμε μέγιστο ρυθμό αναπαραγωγής. Πρέπει επίσης να προσέξουμε την αυξημένη υγρασία διότι θα σαπίσουν τα φασόλια και θα αναπτυχθούν μύκητες με σύνεπεια την καταστροφή της καλλιέργειας. |
:p:p ... τι μαθαινει κανεις!!!
ευκολο φαινεται!!! ;) (ειναι ομως?) |
Ναι ειναι η πιο ευκολη ''τροφη'' αλλα δυστυχως δεν μπορεις να ταιζεις συνεχεια,εκτος και αν εχεις πολλες καλλιεργειες.
|
Πολύ ενδιαφέρον:smt038:smt023:smt023
Να σε ρωτήσω όμως... τα βλέπω αρκετά μικρά..! μήπως κάνουν και για ψάρια?;) |
Δεν νομιζω να τα τρωνε τα ψαρια,μπορει να ειναι μικρα αλλα ειναι σκληρα :D:D
|
τα puffers μπορεί να κάνουν πάρτυ :p
|
Τα βατραχάκια κάνουν συχνά Πάσχα!!!!:p Βλέπω τέσσερις καλλιέργειες,κάθε πότε ταίζεις?Τα πρώτα σκαθαράκια αγοράστηκαν ή βρέθηκαν σε ξεχασμένο~ανοιγμένο σακουλάκι με όσπρια? |
Τα πρωτα σκαθαρακια τα αγορασα.
οι φωτογραφιες δεν ειναι δικες μου, αλλα και εγω εχω 7 καλλιεργειες.. Απο αυτα ταιζω 2-3 φορες τη βδομαδα. Για την φαβα που μου ειπες ,δεν την δοκιμασα ακομα |
Πολύ οργανωμένο σε βρίσκω, μπράβο! Αν σου κάνουν και baby crickets έλα όποτε θες να πάρεις έχω μπόλικους ;)
|
Ευχαριστω Γιωργο,θα σε τιμησω καποια μερα.
Και εσυ αν θες να ταισεις κατι διαφορετικο πες μου εχω διαφορες τροφες. |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 18:37. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board