προβλημα με diy co2
kalhspera,εφτιαξα ενα diy co2 ,εβαλα 2 κουπες ζαχαρη και 1 κουταλακι μαγια. το εφτιαξα απο το μεσημερι αλλα ακομα δεν εχω δει φυσαλιδες, οταν ζουλαω το μπουκαλι βγαζει αλλα απο μονο του καθολου. τη διαχυση την κανω με αεροπετρα.
------------------------- κανεις ρε παιδια? |
υπάρχει διαρροή; όταν ζουλας το μπουκάλι, επανερχετε στην αρχική του μορφή;
|
αν το νερο σου ηταν πολυ ζεστο εκαψες το μυκητα.
|
εχω βαλει μπολικη σιληκονη στο πωμα που βγαινει το σωληνακι,δεν πιστευω να εχει διαροη.οσο για το μειγμα το νερο δεν ηταν ζεστο.
------------------------- μολις ζουληκσα το μπυκαλι, δεν επανερχεται αρα δεν εχει διαροη.θα περιμενω και σημερα και αμα δεν βγαλει θα το ξανακανω αυριο |
Παράθεση:
|
θερμοκρασια χωρου που ειναι το μπουκαλι?
|
η θερμοκρασια ειναι δωματιου. 21....22 καπου
εκει ------------------------- αμα το ζουληκσω και μετα απο 5 λεπτα επανελθει σημαινει οτι εχει διαροη? |
Παράθεση:
|
μαλλον θα περιμενω μεχρι αυριο γιατι τωρα ετσι και αλλιως δεν εχω αλλο μπουκαλι
|
Μη ζουλας το μπουκαλι και περασει μειγμα στο νερο του ενυδρειου. :smt120
Η ακρη του σωληνα μεσα στο μπουκαλι, πρεπει να ειναι εκτος μιγματος ΠΑΝΤΑ. Εγινε σωστα η προετοιμασια του μειγματος με τη μαγια με χλιαρο νερο? (και οχι καυτο ή κρυο) |
μολις το ξαναεφτιαξα. εβαλα και καινουριο μπουκαλι μηπως το παλιο ειχε διαροη.θα δειξει το απογευμα....
------------------------- δουλευει επιτελους, βγαζει περιπου 1 φυσαλιδα ανα 2 δευτερολεπτα. |
Παράθεση:
εγω σε 4 λιτρα βαζω 4,5 κουπες ζαχαρη και λιγο μαγια 1/4 του κουταλιου ( γλυκου) μαλλον εβαλες πολυ μαγια, αυτο σημαινει οτι 8α εχεις πιο δυνατο μιγμα αλλα θα κρατησει λιγοτερο καιρο, εμενα μου κραταει κανενα μηνα και καμια φορα διμηνο |
επειδη δεν δουλευε ειπα να το κανω πιο δυνατο για να δω,ακομα πειραματιζομαι
|
Εγω εφτιαξα ενα μιγμα πριν 1.5 μηνα και ακομα παει σαν τρελο!
|
μην το κάνεις πολύ δυνατό το μείγμα, μετά θα αποκτήσεις τεχνοτροπία στο ταβάνι, όπως εγώ!
|
λοιπον εγω ποτε δεν μετρησα θερμοκρασια, το νερο να ειναι λιγο χλιαρο και να μην υπαρχει διαροη, αν κανεις αυτα τα δυο σε ενα τεταρτακι εχεις αποτελεσματα
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 00:05. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board