Λιμνη απο Πρακτικερ
Ποια ειναι η γνωμη σας για αυτη την λιμνη που ειδα στο πρακτικερ? Τι εξοπλισμό χρειαζομαι για να βαλω κανα-δυο χρυσοψαρα? Αντλία και τι αλλο χρειαζεται? Θελω να ξεκινησω χωρις πολλα εξοδα αλλα να ειναι και λειτουργικο.
Ευχαριστω |
φαινεται πολυ ωραια και η εταιρια αυτη η gardena ειναι η τοπ στην ελλαδα σε ειδη κηπου. εγω θα εψαχνα για πιο μεγαλη :)
|
Παράθεση:
|
Δεν θέλεις και πολλά πράγματα για να τρέξεις ένα τόσο μικρό κύκλωμα. Το βάθος σε ευνοεί να μην αγοράσεις αεραντλία και παράλληλα μπορείςνα βάλεις κι άλλα ψάρια ώστε να βλέπεις κοίλας πόσο κοινωνικά είναι τα χρυσόψαρα.
Αντλία από 1000 λίτρα την ώρα και άνω. Η χρήση καταρράκτη θα είναι ιδανικότατη υποστήριξη από πλευράς οξυγόνου. Φίλτρο, υπάρχουν πιεστικά για τόσο λίγα λίτρα. Γνωρίζω ότι υπάρχουν για 3000 λίτρα. Μπορούμε επίσης να δούμε και τη χρήση ενός φίλτρου DIY καθότι οι ακαθαρσίες δεν πρόκειται να είναι πολλές σε ένα τέτοιο χώρο. Από εμένα καλώς όρισες στην κατηγορία των λιμνών.;) |
Ευχαριστω Βασίλη για την απαντηση,
μερικες αποριες.. Με ποιο τροπο μπορω να φτιαξω ενα DIY φιλτρο? Τι υλικα χρειαζονται? Με ποια διαταξη και συνδεσμολογια τοποθετουνται στην λεκανη? Υπάρχει καποιο σχεδιο που μπροω να ακολουθησω σαν οδηγο? Χρειαζεται να δημιουργησω σε αυτη την λεκανη και καποια υπερχειλιση? και τελος.. Εχεις καποια προταση για αξιοπιστη και οικονομικη αντλία? Ευχαριστω |
σε τι τιμη παιζει αυτη η λιμνουλα ειδες;:o
|
Παράθεση:
Παράθεση:
2. Φίλτρο 3. τελείωσες:D Παράθεση:
|
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Αν η αντλια εμβαπτιζεται στο χαμηλοτερο σημειο της λιμνης το φιλτρο που τοποθετειται? Υπάρχει καποιο σχεδιο για να καταλαβω την τοποθετηση στην λιμνη και την συνδεσμολογια? |
Παράθεση:
Το φίλτρο μπορείς να το ανεβάσεις από το επίπεδο του νερού και άνω, έτσι ώστε να χρησιμοποιήσεις το ύψος του σαν καταρράκτη, επενδύοντας με ότι θέλεις εσύ. |
κανε μια αναζητηση για bakki shower o filos in the pond exei kanei mia ωραια παρουσιαση και θα καταλαβεις τι θελει να σου πει.......
|
Παράθεση:
Παράθεση:
εαν έχετε καποια Link και εσεις να μου προτεινεται για το ξεκινημα μου αποδεκτα!!:) |
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 17:11. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board