Μόλις το ξεκίνησα
2 Συνημμένο(α)
60 λίτρα
|
Το εβγαλες φωτο απο το πλαι και στραβα,το εβγαλες απο πισω....μενει να το βγαλεις απο μπροστα κι αναποδα...:D.
Καλη επιτυχια..τι ψαρακια σκεφτεσαι να βαλεις? |
Καλό ξεκίνημα και απο εμένα. Πως θα το στρώσεις διάβασες?
|
Καλοριζικο.
Το χαλικακι ασβεστολιθικο? Αφριζει? (για να μη τρεχεις μετα με γεματο ενυδρειο) |
θα μεταφερω αυτα που εχω στο 20λιτρο , 2 ροδοστομους , 2 cardinal tetra , 2 zebra το ενα το βλεπω λιγο φουσκωμενο εδω και 20 μερες 1 10cm+ ancistrous αν και μοιαζει με Pseudacanthicus εγω τον αγορασα για ancistrous παντος
|
Καλο ξεκινημα.. οι φωτο σου τα σπανε... :smt028:smt028
|
δεν ανεβαινουν:confused:... εβγαλα καλυτερες φωτο αλλα...???:confused:
|
Παράθεση:
δοκιμασε να μικρυνεις το μεγεθος τους... |
4 Συνημμένο(α)
νεες φωτο
|
Θερμαντηρα και θερμομετρο δεν βλεπω
|
Τα ψαράκια θα χρειαστούν κρυψωνες! μην το αφήσεις έτσι
|
θερμαντηρα αυριο , θερμομετρο θα βαλω το παλιο οταν βαλω τα ψαρακια μεσα , ελεγα να βαλω τον ιδιο θερμαντηρα αλλα μαλλον ειναι μικρος για 60λιτρο? ειναι 25W , κρυψωνες ναι και αυτοι λιγο αργοτερα θα προοδευει σιγα σιγα.
|
ειναι μικρός ο θερμαντήρας, οντως.
|
πηρα ενα θερμαντηρα JBL 50W 25 ευρω σε 12 ωρες λειτουργιας του εφτιαξε την θερμοκρασια
|
μετα απο 3 εβδομαδες στρωσιμο εριξα για αρχη 3 ζεβρακια
|
Θα μπορούσες να έκανες μετρήσεις πρώτα και αν ήταν ΟΚ να εριχνες τότε τα ζεβράκια....
|
Παράθεση:
|
τα εβαλα 3 ζεβρακια , 2 ροδοστομοι και 2 νεον ολα μια χαρα στο νεο τους περιβαλον τωρα μενει μονο ο γλυφτης αλλα περιμενω λιγο να πιασει και μετα να τον ριξω να μην περιμενει ετοιμο φαϊ . αργοτερα σκεφτομαι και αγγελοψαρα.
|
Ποσο καιρο τρεχει το ενυδρειο?
Μετρησες νερο? Εχει στρωσει? Ολα τα ψαρια που αναφερεις εκτος του πλεκο ειναι σμηνοψαρα. Τα 2-3 ατομα που τα διατηρεις, μπορει να θεωρηθει εστω και μικρο σμηνος? Τα αγγελοψαρα τα σκεφτεσαι για το 60αρι? Διαβαζεις καθολου τα αρθρα του φορουμ? ------------------------- Αλλα τι ρωταω αφου μολις ειδα οτι σε εχουν ενημερωσει και στο θεμα εδω. Καλη συνεχεια και καλα ξεμπερδεματα. |
Γιατί έχω την αίσθηση ότι είναι νήμα ανακοινώσεων, τελικά?
|
Καλο ξεκινημα και καλη συνεχεια!
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 13:12. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board