Flourite και ανεβασμενη dh
Μετα απο εδω
http://www.aquatek.gr/vb/showthread....196#post576196 Παμε στην παρακατω ερωτηση: Εχει ανεβασει σε κανεναν το συγκεκριμενο υποστωμα την γενικη σκληροτητα? Thnx ------------------------- κανεις εεε? μονο σε μενα ετυχε το μαγικο flourite!!! yeahhh!!!:D:D:D |
ειναι στανταρ φλουριτε?
|
Παράθεση:
αν δεν υπαρχει αλλη εταιρεια που να βγαζει υποστρωμα με το ονομα flοurite , τοτε flourite εχω.... επεσα στην περιπτωση ρε παιδια.... εχω ηδη βγαλει το φλουριτε απο την αμμο με κοσκινισμα και οσο βγηκε το εχω βαλει σε μεγαλο κουβα με νερο...2 μερες τωρα.... σημερα μετρησα 22dh μετα απο μισο μαραθωνα νερο πλυσιματος..... |
το σακι ηταν κλειστο ???? μηπως κανενας εξυπνος εβαλε αλλο υποστρωμμα μεσα βαλε μια φωτο
|
Παράθεση:
το σακουλι το εχω πεταξει....το πηρα απο αλυσιδα μαγαζιων pet στην Κηφησια....το κλασσικο flourite ηταν...δεν παιζει κατι αλλο... το θεμα ειναι οτι τωρα το εχω ξανα στησει και δεν ξανα ασχολουμαι με flourite... |
Βασιλη ειχες παρει το μαυρο flourite?
Η το κλασσικο? |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Μηπως δεν ειναι μονο θειικο μαγνησιο η GH και λειπουν ουσιες απο το νερο σου?:rolleyes: |
Παράθεση:
εχεις δικιο δεν το θετω σωστα βαζω 60% νερο Α/Ο 40% βρυση και mgso4 :) |
Παράθεση:
|
ναι γιατι ειδα οτι τα καβουκια απο τα σαλιγγαρια ειχαν αρχησει να χαλαν και διαβασα οτι με αυτον τον τροπο ανεβαζεις την GH χωρις να χαλαει η ΚΗ (ωστε να ειναι και πιο ευκολη η ρυθμιση του ΡΗ με co2)
|
Παράθεση:
Μη ξεφυγουμε αλλο εδω ομως. |
εχεις δικιο θα μπερδευτει κοσμος τα λεμε με πμ
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 16:42. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board