Δημητρη δεν υπαρχουν λογια να εκφραστεις καποιες φορες....
ΥΠΕΡΟΧΑ !!! και ετοιμα για ζευγαρωμα.;) |
καλα μιλαμε ειναι τουμπανο!!!:D
Ολα τα λεφτα Σε τι μεγεθος ειναι?? |
υπέροχα τα ψάρια σου να τα χαίρεσαι..
υγ φτου φτου μην στα ματιάσουμε... υγ2 αν επιτρέπετε πόσο σου στοίχησαν? |
Πολυ ομορφα ψαρια!!! :smt060:smt060
|
πανεμορφα....
|
μας πεσανε τα δόντια :D
|
Πολυ ομορφα!
|
Απλά ΥΠΕΡΟΧΟΙ, να τους χαίρεσαι Δημήτρη.
|
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια :D
Παράθεση:
Αν δεν άλλαζα τις ρουτίνες λόγω βαριεστημάρας θα ήταν πιστεύω πολύ μεγαλύτεροι Παράθεση:
|
kostaskich
τελεια τα δισκακια σου να τα χαιρεσε.και εγω εχω τετοια και ανυπομονω να μεγαλωσουν:D:D:D
|
Παράθεση:
Θα σε επιασε η γνωστη σου μουργελιαση :D:D:D:D:D |
Πραγματικα πανεμορφοι.
|
Παράθεση:
|
Πραγματι εντυπωσιακά ψάρια. Φοβερό σχημα και χρώμα. Να σου ζήσουν τα κουκλιά σου!!!
|
* Είναι η κατηγορία: Λίγο πιο πάνω απ'τα High Βοdy * Επίσης είναι τα γνωστά Giant Flora που Kατά Σύμπτωση είδε ΠΑΛΙ 1ος ο Μήτσος... * Tι να λέμε τώρα, μαμώ τα ψάρια :smt041 ************************************************** ******** |
Μπράβο ρε Μήτσο............... απο τις φοτο φαινονται γομμάρια...... απο κοντά πιο γομμάρια......
|
τρελα χρωματα εχουν :)
|
Παράθεση:
Για ό,τι χρειαστείς σε σχέση με τους δίσκους, μη διστάσεις, ρώτα ελεύθερα. :smt040 |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
"Δεν έχουν κόκκινα μάτια " απάντησε μετά από βδομάδες", "όχι ρε μαμώτο ,καταστραφήκαμε " είπαμε εμείς !!!:D Αλλά τι να κάνω ...... Πλάκα κάνω τα περίμενα σαν τρελός και ο Μιχάλης τα περιποιήθηκε δεόντως,όσο καιρό μείναν στο μαγαζί (μιλάμε για τρελή διαφορά από τα υπόλοιπα -ακόμα και αυτά τα spotted που ήταν στο ίδιο ενυδρείο και έτρωγαν το ίδιο !!! τι σου κάνει το γονίδιο ) Ήρθαν κρατήθηκαν τα 5 (λόγω κρίσης) . Τα υπόλοιπα 5 δεν τα ήθελε κανείς όμως . Που ήσουν τότε παραπονιάρη ? :mad: Και η δεύτερη φουρνιά που είχε και κόκκινα μάτια (φώτο 5 ο σπόρος) ? Παράθεση:
Άσε που το ένα turbo είναι ψόφιο . Μόλις πήρε το nitro (αυτό στη μπαγγαζέρια του Hyundai ) έφαγε σκόνη ο νέοπας εκείνο το βράδυ. |
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Νεος ( εδώ) για κανε παρουσιση το ενυδρειο σου και βγαε φωτο απο τα δικά σου τουμπανα μια και εισαι της σχολης των πολλων αλλαγων να χαρουμε και εμεις οι συνεχοαλλαγακηδες :D
καλως ηρθες εδω Χαρη;) |
Παράθεση:
Χαρη μην τους ακους εναι τουμπανο το αμαξακι σου!!!::smt080:smt080 Καλως ηρθες.. Περιμενουμε φωτο..... |
Παράθεση:
Μου είχε σφυρίξει τότε ο Χάρης να πάω να μαζέψω τα υπόλοιπα αλλά έψαχνα White Emperor... Τι ληγμένα έπινα δε θυμάμαι...:smt030 |
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Βρε-βρε ..... εδώ μου είσαστε μαζεμένα "πουλάκια" μου;
Ρεμαλομάζωξη έχουμε; :p |
ειχα καποια προβληματα με την δουλεια αλλα επεστρεψα
Περιμενουμε να δουμε τις ψαρουκλες σου φίλε ;) |
Τι αυτο το ασπρο, μικρο, χαμηλο, με τα μισα καθισματα (μονο δυο), πραγμα
με ροδες που ειδα, αυτοκινητο το λενε? :o Ευτυχως που το ενυδρειο του ειναι extra large.:D:D Υ.Γ. Νεος μη ξεχασεις τα μωρα στην παρουσιαση.;) |
Παράθεση:
Ελα οποτε θες.... |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 18:34. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board