Στο αεροπλάνο με το σκύλο μου.
Καλησπέρα.Φεύγω αύριο για ένα ταξίδι και σκέφτηκα να πάρω μαζί το σκύλο μου.Πετάω από Θεσσαλονίκη για Βιέννη με ενδιάμεσο σταθμό τη Ρώμη.Ταξιδεύω με Alitalia.
Ξέρει κανείς τις τιμές μεταφοράς ζώων στην καμπίνα για τη συγκεκριμένη εταιρεία?Και αν πληρώσω κάποιο συγκεκριμένο αντίτιμο εδώ στη Θεσσαλονίκη,μετά θα ξαναπληρώσω στον ενδιάμεσο σταθμό?Γενικά,προσπαθώ να δω αν είναι απαγορευτική η τιμή για να ταξιδέψω μαζί με το ζώο.Ευχαριστώ. |
εγω θα πω κατι που ξερω,για να μην τον παρεις αδικα μεχρι το αεροδρομιο κ τον γυρισεις παλι σπιτι. ο σκυλος πρεπει να εχει διαβατηριο,μικροτσιπ, κ να ειναι κατοχυρωμενο στα στοιχεια σ. να εχεις το αντιτυπο π αναγραφει τον αριθμο μικροτσιπ πανω κ το βιβλιαριο υγειας μαζι. τα λεω αυτα μηπως δεν εχει ταξιδεψει παλι ο σκυλος κ δεν εχεις δει τι διαδικασια χρειαζεται.
|
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Να πω κι εγώ μια μαλακία;
Γιατί δεν παίρνεις τηλέφωνο στην εταιρεία να τους ρωτήσεις; :confused: :confused: :confused: |
Παράθεση:
πολυ σωστα το ειπες το καλυτερο ειναι αυτο |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Καλά να περνάς. Την επόμενη φορά να το ψάξεις λίγο καλύτερα...και με τη νομοθεσία γιατί αυτό που λέει η εταιρεία είναι λίγο...κάπως
|
Παράθεση:
Καλά να περνάς. |
Εννοείται κύριε Γιάννη,δεν παρεξήγησα τίποτα.Απλά το έγραψα γιατί το λογικό θα ήταν να μη ρωτήσω στο φόρουμ ένα τόσο άσχετο θέμα.Απλά πολλές φορές το φόρουμ είναι η πιο αξιόπιστη λύση ανάγκης.Πάντως,ρε παιδιά,50 ευρώ για ένα ζωάκι 2 κιλά σαν πολλά δεν είναι?Με σκύλο 8 κιλών,φιλικό πρόσωπο δεν πλήρωσε απολύτως τίποτα για να έχει το ζώο στην καμπίνα με άλλη εταιρεία.:confused:
|
Με το κύριε Γιάννη με κάνεις να αισθάνομαι κωλόγερος… :D
|
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 04:08. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board