Για τους Γαριδαδες
Γαριδαδες, διαβαστε το με προσοχη. Ιδιαιτερα τις τιμες νερου στους φυσικους βιοτοπους των γαριδων.
Πολυτιμες πληροφοριες απο το ταξιδι του Chris Lukhaup και του Werner Klotz στην Ν. Κινα !! http://www.practicalfishkeeping.co.uk/content.php?sid=3668&utm_source=PFK_newsletter&utm _medium=email&utm_campaign=February_25_2011&utm_te rm=Shrimp_Shangri-la!&utm_content=html |
μα καλα...τι τιμες ειναι αυτες?? :smt120:smt120 πεχα 6 και κατω??
|
Ναι Πανο, κανει μεγαλη εντυπωση ε;
Μη ανιχνευσιμες σκληροτητες και αγωγιμοτητα πολυ χαμηλη. Μερικα ρυακια οπου ζουνε αποτελουνται σχεδον απο καθαρο βροχινο νερο !! Διαβασατε τις τελευταιες σειρες; οι ντοπιοι συλλεκτες/εμποροι εμαθαν για τους γερμανους , και απειλησαν οτι θα δηλητηριασουν τα ποταμια και το ρεματα (το χουν ξανακανει) αν αποκαλυφθουν κι αλλο, τα ακρως μυστικα μερη οπου πιανουν τις γαριδες αυτες ! :smt087 |
Παράθεση:
γιατι ομως διαβαζουμε πως μια χαμηλη σκληροτητα ειναι απαραιτητη? τα συστατικα για τον εξωσκελετο τους στη φυση τα βρισκουν που? στα πετρωματα? και αυτα δεν επηρρεαζουν το νερο? ειναι καλη κινηση καποιος να εχεις τις γαριδες του σε 100% ΑΟ χωρις προσθετα με Τds κατω απο 20?? :confused: |
Παράθεση:
Τωρα μη ρωτησεις τι τρωνε στη φυση οι εν λογω γαριδες ... εδω κρατουν μυστικο που βρισκονται ... δυσκολο να μελετηθουν κατω απο τετοιες προϋποθεσεις!! :mad: |
Παράθεση:
An example of the type of research conducted by the Aquatic Feeds and Nutrition Department on micronutrients is its work on the role of phytonutrients from shrimp pond microbial floc in the growth and health of shrimp and fish. Phytonutrients are plant compounds thought to have health-protecting properties. Our current research includes the following compounds: phytopigments-carotenoids, which are responsible for the pink color in cooked shrimp; phytosterols, which play an important role in steroid hormone synthesis and the molting process; amino sugars (e.g. glucosamine), which provide the building blocks for shrimp shell formation; phospholipids, which are important components of biological membranes; and bromophenols, which are responsible for the characteristic “seafood” flavor in fish and shrimp. Many of thesemicronutrients cannot be internally synthesized by the animal, and must therefore be consumed by the shrimp, either as part of the feed or as part of the floc that they consume. Any micronutrient deficiency in aquatic feeds, whether from poor ingredient quality, suboptimal diet formulation, or deterioration due to feed processing and storage conditions, can compromise the animal’s health, resulting in disease or slow growth. This is one of the primary reasons why lab-based nutritional research to identify and quantify micronutrients is so important in optimizing the growth and health of aquacultured shrimp and fish. όλο το άρθρο βρίσκεται εδώ... http://www3.hpu.edu/kalamalama/archi.../Science03.htm Από την άλλη, δεν υπάρχει και προσαρμοστικότητα και στις γαρίδες? |
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 11:40. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board