καλησπερα αν μπορειτε και ξερετε δωστε λιγη βοηθεια!!!
μπορειτε να μου προτεινετε μερικα ηδη κοπαδοψαρων για 120λιτρο ενυδρειο???και αν μπορειτε να μου πειτε και συνδιασμους που μπορω να κανω...δηλαδη να βαλω κανα 2 κοπαδακια μαζι μεσα.....μεχρι στιγμης με ενδιαφερουν πολυ τα tiger barbs αλλα δεν ξερω αλλα....το αφηνω πανω σας...!!!:D:D:D
|
Φιλε απο εμπειρια και μονο αν δεν εχεις οσμωση βαλε αρλεκινους ,αντεχουν πολυ και ροδοστομα με καλη προσαρμογη ,αυτα εχω και εγω με νερο βρυσης.
Δοκιμασα και νεον και καρδιναλιους αλλα τιποτα. |
θελω να μου πειτε οτι υπαρχει σε κοπαδοψαρα και μπορω να βρω σχετικα ευκολα!!!θελω να εχω πολλες επιλογες!!!!sorry για την ταλαιπωρια!!!;)
|
|
Δεν ξέρω να σου απαντήσω στην ερώτηση, αλλά από τη δική μου εμπειρία μπορώ να σου πω ότι με τα τιγράκια θα ταλαιπωρηθείς πολύ με το νερό δικτύου. Κρίμα, γιατί είναι πολύ όμορφα κι έχουν πολύ καλή συμπεριφορά κοπαδιού.
|
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Στη ροη νερου διαφερουν, που οι αρλεκινοι προτιμουν πιο δυνατη. Φωτισμο μετριο και τα δυο ειδη. Ψαχνουμε ψαρια που αντεχουν και απλα επιβιωνουν στις συνθηκες νερου που θα τα βαλουμε, ή ψαρια που ζουν αξιοπρεπως στις συνθηκες νερου που θα τα βαλουμε? |
εχω την εντυπωση οτι μιλαμε για το ιδιο ψαρι.θαμπορουσες να βαλεις μεσα και εναν silver sark η δυο κλοουν.καλη συνεχεια!
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Για τα clown υπολογισε σχεδον τα ιδια με τους Silver.
Μεγαλα ψαρια (30εκ) και σε ομαδα (5+) |
Παράθεση:
γιατι αυτο μεγαλωνει... |
αρα??τι αλλο???
|
Παράθεση:
αν θες στα λιτρα σου 120 δεν ειναι? μπορεις να βαλεις αν εχεις μαλακο νερο χρησιμοποιωντας τυρφη να εχεις νεον ,οτοκυκλακια,ανσιστρους,ενα ζευγαρι ραμιρεζι η αφηνεις τα ραμιρεζι και βαζεις και γαριδουλες μεσα και σαλιγκαρακια ;) εχεις πολλες επιλογες αυτη ειναι μονο μια |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
απο εκει και περα ειναι στην κριση σου τι μπορεις να κανεις |
μεχρι ποσα ψαρακια να βαλω συνολικα???
|
Παράθεση:
------------------------- ξεχασα να σου πω πως ειναι 1cmψαριου ανα 1 λιτρο νερου |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
αυτα τα εχουν τα αρσενικα και οχι ολα τα ειδη.... στην αθηνα εχει παντου ανσιστρους...:cool: |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
μπορεις να κανεις δυο πραγματα..η βρισκεις πετσοπα κοντα στην περιοχη που μενεις και αν εχει πας ενημερωμενος παντα και τα παιρνεις..το ενημερωμενος παει στο να μην σου δωσει κατι αρρωστο η κατι που δεν ειναι ανσιστρους ... το αλλο ειναι μπαινεις στ θρεντ μαγαζια επαγγελματιες βλεπεις εδω τα μαγαζια που ξερουμε ολα οτι ειναι μια χαρα παιρνεις ενα τηλεφωνο και ρωτας αν μπορουν να στα στειλουν... το τριτο ειναι να πας στο water inn στην κηφησια αν ειναι κοντα σου και τα παιρνεις |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:33. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board