New here..please some help!
Γεια σας φίλοι !
Είμαι καινούργιος στο χώρο και θα ήθελα μια μικρή βοήθεια σε κάποια θεματάκια: Εχω εδώ και 1 μήνα ενα ενυδρείο 60 λτ με 5 molly και 4 platty έκανα το λάθος μιας και δεν ήξερα τίποτα και έβαλα μέσα ψάρια απο την 1 μέρα (οχι όλα μαζί). το θέμα ειναι οτι κάνω αλλαγές νερού, βάζω βακτήρια εμπορίου, αντιχλώριο, buffer και τέλος τα ταίζω πολύ λιγότερο απο ότι στην αρχή (τώρα 1 φορά την ημέρα και λίγο)...αλλά έχω σε έντονο βαθμό το πρόβλημα που έχουν αρκετοί απο ότι κατάλαβα. Η Αμμωνία είναι στα κόκκινα και το νερό κατασπρο... please help!! δεν ξέρω τι αλλο να κάνω! ( εχω διαβάσει κάποια κείμενα στο forum για το θέμα αλλα με αυτά που σας είπα νομίζω οτι εχω κάνει τα περισσότερα, ή μήπως ξεχνάω κάτι? ) :smt120 |
Παράθεση:
|
φίλτρο με βιολογικό υλικό έχεις?
|
Παράθεση:
------------------------- ------------------------- Παράθεση:
einai mia idea... apla elega mipos mporousa na kanw kati apo monos mou kai pio sintoma isws... eyxaristw pantos |
Αλλαξε τωρα το μισο νερο με φρεσκο νερο με ιδια θερμοκρασια με του ενυδρειου αφου του εχει βαλει 3-4πλη δοση seachem prime ανιχλωριο.
Βρες μπολι. Κανε αλλαγες συνεχως μεχρι να βρεις. Η εισαγωγη του νερου να γινεται πολυ αργα. |
Παράθεση:
στο εχω γραψει και στο αλλο τοπικ που ανοιξες αν θες γραφε με ελληνικα ειναι στους κανονες του φορουμ! τωρα σε αυτο που ρωτας ο πιο συντομος τροπος ειναι το μπολι βρες και βαλε και θα εισαι καλυτερος απο πριν! |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 07:50. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board