Κοπή της πίτας 2011 - ΑΘΗΝΑ
Ο ΠΣΦΕ σας προσκαλεί όλους στην ετήσια εκδήλωση της κοπής της πίτας, το Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου του 2011 και ώρα 18.00! Ελάτε να ανταλλάξουμε ευχές για το νέο έτος! Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Flocafe Κηφισιάς (Ιλισίων 24 & Πλατάνων, Κηφισιά, πάνω στην πλατεία Ελαιών).
Θα χαρούμε να σας δούμε εκεί! http://www.aquatek.gr/rimages/albums...an-flo2011.jpg |
άντε για να βλέπω συμμετοχές, να ξέρω και πόσα κιλά πίτα θα παραγγείλω:D:D:D
|
+1 :D
|
Και εγω και εγω!!! :p:p:p:smt041:smt041:smt041
|
αντε... και πεινάωωωωωωωωωωωωω!!! :smt041
|
λεω να περασω καμια βολτα:cool:
|
Ελπιζω να τα καταφερω κ να ερθω.
|
Παράθεση:
Παρε και τον Χαλβα μαζι σου!!! :p:p:p:p |
Μεσαααααααααα
|
Θα προσπαθησω πολύ να ερθω κι εγώ...:rolleyes:
|
Παμεεεε:
1 dimitris21 2 tsilojohn (σιγα μη το εχανες :rolleyes:) 3 georgarask (οπου γαμος και γιορτη ...:smt020) 4 Apostolis (πειναει ...:D) 5 Efh 6 beat89 (?) 7 Γιαννης Μ5 8 mpoumpoula (?) 9 ???????? |
Σαββατο ε; :rolleyes: δυσκολο για μενα αλλα θα προσπαθησω να ερθω.
|
Παααααρρρώώώώώνννννν........... :p
|
Ενδέχεται να είμαι και 'γω εκείνο το Σ/Κ Αθήνα και λέω να σκάσω μύτη στην πίτα....οπότε κανονίστε την πορεία σας....:D:D:D.
|
Με τέτοιο guest star, οι συμμετοχές θα πρέπει να ξεπεράσουν κάθε προσδοκία......... :D :D :D
|
Γιωργαρα, ακομα δεν εβαλες το ονομα μου στη λιστα;;; :smt084
Χαραμαδα, σε περιμενουμε... οπως περιμενουμε κι αλλους απο το κλιμακιο! |
βαλτε κι εμενα:smt033
|
1 dimitris21 :p
2 tsilojohn (σιγα μη το εχανες :rolleyes:) 3 georgarask (οπου γαμος και γιορτη ...:smt020) 4 Apostolis (πειναει ...:D) 5 Efh :p 6 beat89 (?) :p 7 Γιαννης Μ5 (αντε επιτελους να τα πουμε απο κοντα!! :p) 8 mpoumpoula (?) :p 9 Raven (?) (το ξερω οτι ειναι δυσκολο :rolleyes:) 10 Sotiris7 (λεω και εγω που ειναι?? :D) 11 Χαραμάδας (?) (ελααααα :p) 12 Giorgos (εχουμε αφησει στη μεση μια συζητηση :D) 13 eimaste aR21rwstoi (:smt041) Καλα παμε!!! :smt020 Γρηγορα ο επομενος να φυγουμε απο το 13 :rolleyes::D |
Παράθεση:
|
Κι εγω θα ρθω αλλα κατα τις 7:30. Θα σας προλαβω;
|
Θα περιμένουμε.............. αρκεί να φύγουμε από το 13......... :D :D :D
|
θα κοψετε και ενα κομματι για ρτο φανταρο τησ παρεας που δε θα μπορεσει να ειναι εκει?
|
Υπολογιστε και εμενα!!!
|
Παράθεση:
|
η πιτα να γραφει πανω τη κοπη τη πιτα:D
|
Θα σας προλαβω η οχι;
|
Παράθεση:
1 dimitris21 2 tsilojohn 3 georgarask 4 Apostolis 5 Efh 6 beat89 (?) 7 Γιαννης Μ5 8 mpoumpoula (?) 9 Raven (?) 10 Sotiris7 11 Χαραμάδας (?) 12 Giorgos 13 eimaste aR21rwstoi 14 prospathw (19:30) 15 sifos - 1 κομματι για τον φανταρο ... |
Βρε δε με νοιαζει για την πιτα :D Εγω να σας γνωρισω θελω!/p
|
+1;)
|
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 23:00. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board