Lemon tetra με στοματική παθηση
Καλησπέρα. Γυριζοντας πίσω μετα απο 10 μέρες, βρήκα ενα lemon tetra μου, να έχει πρόβλημα με το στόμα του. Συγκεκριμένα φαίνεται σαν να "λείπει" το πάνω χείλος του. Ενα ακόμα εμφανιζει κατι παρόμοιο αλλα σε πολυ πιο πρωιμο στάδιο.
Κανονικα πρεπει να συμπεριλάβω φωτογραφίες, αλλα δεν πρόλαβα να βγαλω οταν ήρθα γιατί πιαστηκα με αλλαγές νερου κτλπ. Θα προσπαθήσω να βάλω αυριο. (λέω προσπαθήσω λόγω του μιρκού τους μεγέθους αλλα και της υπερκινητικότητάς τους) Καποια ιδέα για το τι μπορεί να είναι και πως μπορώ να το αντιμετωπίσω; Εχω ektozon, να ρίζω μια προληπτική δόση ή μια κανονική; Ή μηπως να τα βάλω σε μια καραντίκα και να κάνω θεραπείες εκεί; |
Βλεπεις οτι δεν γινεται ετσι?Το ενυδρειο δεν γινεται να τρεχει με αυτοματο πιλοτο...αργα η γρηγορα θα χρειαστει ΑΜΕΣΗ επεμβαση.
Θα φτασεις σε σημειο οποτε γυρνας απο το φοιτητικο στο πατρικο και το αντιστρωφο θα αντιμετωπιζεις την ιδια κατασταση. Σου εφιστω την προσοχη απλα για ακομη μια φορα και μην παρεξηγηθεις. Τι συγκατοικους εχεις? Καβγας μου μυριζει...:rolleyes: |
Μπα... Δεν έχω τίποτα επιθετικά ψαράκια.
Ειναι 6 lemon, 6 neon και 4 lda 08. Φιλτρο: 2213 (2,5 λιτρα σιποραξ) Θερμοκρασία: 25 βαθμοι ph 7.3 κτλπ... Γιατί να παρεξηγηθω; Δεν είχα πει διαφωνήσει!:rolleyes: |
μπορεί κάτι "απότομο" (πτώση κάποιου ξύλου? δυνατός κρότος?) να το τρόμαξε και πάνω στην απότομη κίνηση να ξεφύγει να κοπάνησε στο τζάμι...
Είχε γίνει αυτό σε κάποιον φίλο και έκλαιγε τους δίσκους του... :( |
Ρίξε μια κανονική δόση εκτοζόν και ενημέρωνέ μας για την εξέλιξη.
|
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 10:15. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board