Αλουμινοχαρτο και φως
Μπορώ να κολλησω στο καπακι αλουμινόχαρτο ετσι ωστε να εχω καλυτερη διαχυση του φωτός ή λεω βλακειες και θα με κραξετε;
|
μαυριζει με τον καιρο. λαμαρινα αλουμινιου αβαφτη. δες το δικο μου καπακι.
|
Ε οταν μαυρίσει θα βαλω άλλο! Δε θελω να τρυπησω κι α΄λλο το καπακι. Το έχω τρυπησει ήδη για να βαλω κι άλλες λάμπες, μην το κανω και σουρωτήρι... Πέρα από το μαυρισμα υπαρχει άλλο προβλημα;
|
Κανενα προβλημα και ειναι χλωμο να μαυρισει το αλουμινοχαρτο.
Αμφιβαλλω αν θα βελτιωσει τη διαχυση του φωτος παντως. |
Εγω είχα διαβασει πως αν βαφτεί ασπρο εσωτερικά το καπάκι γίνεται η καλύτερη αντανκλαση με τον λιγότερο κόπο!
|
Παράθεση:
Θα εχει μια μικρη αυξηση στο φωτισμο ομως πχ 20-30% Να προσεξει να μη τσαλακωσει το αλουμινοχαρτο οταν το καθαριζει. Αυτοκολητη αλουμινοταινια επισης παιζει παρομοια φαση. Σε καταστημα με ηλεκτρολογικο υλικο ισως βρει κατι οικονομικο σε ανακλαστηρα που να κανει και για ενυδρειο (αναλογα) |
μπορεις να βαλεις το ειχα ετσι για αρκετο καιρο
|
ειχα βαλει σε ενα απο τα καπακια που ειχα φιαξει, εχει (το αλουμινοχαρτο) μια γυαλιστερη πλευρα και μια ματ ,κολατο με λιγη ενυδρειακη σιλικονη με την ματ πλευρα ,δεν ειχε παθει κατι στα δυο χρονια ή αυτο που λεει ο σπυρος με αλουμινοταινια ποιο απλο
|
Παράθεση:
|
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Τελικά θα βαλω αλουμινοταινια που εχω και βλεπουμε. Έτσι κι αλλιως δε θελω τρελλά πράγματα, οπότε νομίζω θα είναι οκ έτσι.
|
Ρε παιδια, ενας πλαστικος ανακλαστηρας απο μαγαζι ηλ/κου εξοπλισμου δεν ξεπερνα τα €3-4 σε κοστος! Γιατι να παιδευεστε με αλουμινοχαρτα κλπ?
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
βαλε αλουμινοχαρτο εγω ετσι το εχω 2 χρονια..... μπορει να μην κανει την τελεια αντανακλαση αλλα κανει αντανακλαση σε ικανοποιητικο βαθμο και οποσ και να το δεις θα ειναι καλυτερα απο πριν.......
|
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 17:12. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board