διαφορες????
καλησπερα ενας φηλος βρηκε Melanochromis cyaneorhabdos Maingano!!
πως τα ξεχοριζουμε απο τα Melanochromis johanni?? προβληματηζομαστε καθε βοηθεια δεκτη!! |
http://www.cichlid-forum.com/profile....php?genus=122
Διάβασε για το κάθε ψάρι τα σχόλια που έχει.πιστεύω να σε βοηθήσουν.... |
Και χρειάζεται ιδιαίτερη προσχή στα συγκεκριμένα είδη,γιατί γίνεται χαμός με τα υβρίδια.
|
αφτο διαβαζα πρην αλλα δεν τα παω κ πολυ καλα με τα english μου:smt120:)
τι να πω ειμαι απυρος γενικα κ φοβαμε μην ειναι τηποτα υβριδια την πατησα κανα 2 φωρες:smt009 |
Γιατί δεν ανεβάζεις μερικές φωτογραφίες εδώ να πάρεις επιπλέον απόψεις προτού τα αγοράσεις? ;)
|
ναι ακριβος φηλε μοθ ζιπο:D ηθελα να σε ρωτησο κανα 2 πραγματακια για της πετρες σου πρεπει ν πηρα της ηδειες απο μαντρα εδω στην δραμα!!της εβρασες??κ εχουν κατι καφε στους πορους αν δεν κανω λαθο?
------------------------- δεν τα εχω σ φοτο πρεπει να παω στο μαγαζι ν τα βγαλω :smt120 |
Παράθεση:
|
τωρα ποθ της κοιταω ειναι ολο ηδιες:Dδεν πηστεβο να ζηλεβεις:D:smt020
τα καφε στηγματα φοβηθηκα μην ειναι τηποτα μεταλα :smt120αλλα μαλον χωμα πρεπει ν ειναι !!! |
Παράθεση:
Καλή επιλογή.Είναι όμορφες πετρούλες και με άλγη φαίνονται ακόμη καλύτερες.Εμένα έχουν μπόλικη καφέ πάνω και κάνουν ωραία αντίθεση με τα ψαράκια. |
ναι κ εγω ετσι το φαταζομε ειναι κ σκουρες μια χαρα!!
ποσο καιρω εχεις τα ψαρακια σου?τι μεγεθος ειχαν οταν τα πηρες? |
Παράθεση:
|
εγω εχω τωρα 8 κ εχω κ 3 λαμπιδο κιτρινα τα δηκα μου ειναι γυρω στα 4 εκ .τα εχω περιπου 1 μηνα ακομα καμια 3-4 ειναι ξεθοριασμενα αλλα τ ενα εχει φουερα εντονα χροματα:Dεχω κυνηγιτα μεταξη τους οχι ομως κατη τρελλο:rolleyes: εχω φεγγαροπετρα μεσα κ ειναι πολυ λεφκη για αφτο θελω να την βγαλω!!
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 13:08. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board