Homemade Infusoria
Καλησπερα!!
Εβαλα την προηγουμενη Πεμπτη για πρωτη φορα να φτιαξω infusoria με τον τροπο πατατα,ταπερ,νερο ενυδρειου. Εχω δει και videos στο tube με τον σχετικο τροπο. Λεει λοιπον να το αφησεις μια εβδομαδα στο ταπερ. Μετα οπως προσοχη γιατι βρωμαει απιστευτα. Σημερα λοιπον παω στο μπαλκονι ανοιγω το ταπερ να μαζεψω την infusoria και ΔΕΝ ΜΥΡΙΖΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ασχημα. Εφερα το ταπερ κοντα στην μυτη μου και μυριζε λιγο σαν βραστη πατατα. Επισης το νερο δεν ειναι και τρομερα κιτρινο. Ειναι ομως θαμπο. Εχω κανει κατι λαθος? Η infusoria μου ειναι ετοιμη? Οποιος μπορει να με βοηθησει επι του θεματος.... thnx |
no one???
κανεις?? anyway, σε καποια ποστ λεει να τοι αφηψω 2 εβδομαδες. Να δουμε. Χθες εβαλα καινουργιο batch. Μεχρι ποτε μπορω να ταιζω γονους με infusoria? Να σημειωσω οτι δεν δινω μονο infusoria αλλα και τροφη σε πουδρα - σκονη. thnx |
Και εγω τα ιδια.Οταν ειχα φτιαξει infusoria με μαρουλι θυμαμαι οτι δεν μυριζε,το αφησα μερικες μερες ακομα,το νερο θολωσε αλλα παλι δεν μυριζε και τελικα δεν ταισα γιατι πιστευα οτι δεν ειχε γινει:smt120
Τι ψαρακια θελεις να ταισεις? |
Παράθεση:
μαααλιστα....γκαπια 3-4 ημερων...τους δινω μια σκονη τροφη αλλα για καποιον λογο που δεν ξερω θελω να τους δινω και infusoria. φτανει μονο η τροφη σε πουδρα? |
Με τα γκαπακια δεν θα εχεις προβλημα με την τροφη γιατι ο γονος ειναι μεγαλος.
Με την τροφη που εχεις μια χαρα τρεφονται,βεβαια η infusoria μονο καλο θα τους εκανε. Επισης αν εχεις ορεξη και θελεις να δωσεις ζωντανη τροφη μπορεις να φτιαξεις αρτεμια. |
Παράθεση:
ναι αρτεμια θα φτιαξω, τα εχω ολα...περιμενω να μου ερθει η αεραντλια μονο... thnx |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 12:53. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board