Σε πόσο καιρό γεννάνε τα endlers?
Καλησπέρα 2 θηλυκά endlers που έχω νομίζω ότι είναι έτοιμα να γεννήσουν..
Τα έχω 3 εβδομάδες και από τότε είχαν λίγο μαύρο στην κοιλιά αλλά τώρα είναι φουσκωμένα και το μαύρισμα της κοιλιάς έχει αυξηθεί... (είναι και τα δυο πιο μεγάλα από τα υπόλοιπα.. πιστεύω πως είναι σε ηλικία αναπαραγωγής) Πόσο διάστημα χρειάζεται μέχρι να γεννήσουν από τη μέρα του ζευγαρώματος? |
Γιατί, ξέρεις πότε ζευγάρωσαν?? :confused: Πλάκα κάνω, μην ανησυχείς, όπου νάναι θα γεννήσουν κι άμα αρχίσουν, δεν θα σταματάνε.
|
Σωστό και αυτό...:rolleyes:
Νομίζω ότι ήταν ήδη έγκυος από τότε που τα πήρα και σκέφτηκα ότι άργησαν. Πόσες εβδομάδες μπορεί να είναι έγκυος ένα θηλυκό?? |
Αν τις πήρες πριν 3 βδομάδες σε αρχικά στάδια εγκυμοσύνης, θα έχεις μωρά μέσα στο Σαββατοκύριακο.:p
|
:) Τώρα μου έφτιαξες το βράδυ..
Ωραία, γιατί τα είχα απωθημένο αυτά τα ψαράκια... αφού τα έψαχνα καιρό. Άντε να δούμε, ανυπομονώ να δω μωρά... |
Τι γίνεται ρε παιδιά...Τα ψάρια ακόμα να γεννήσουν.
Στο ένα ειδικά οι κοιλιά είναι έτοιμη να σκάσει... |
Kαλά βρε, δεν σου είπα ότι θα γεννήσουν το Σαββατοκύριακο?? Τώρα, το προηγούμενο, αυτό, ή το επόμενο, πώς κάνεις έτσι για 1-2 βδομάδες???:D:p:D
|
Τελικά έσκασε!!!
Το ένα θηλυκό γέννησε, μέτρησα στα γρήγορα 7 μικρά πριν λίγο...:smt041 |
Παράθεση:
|
Ευχαριστώ πολύ....:D
(μάλλον 8 είναι τα ζωντανά μωρά και ένα που είδα το πρωί δεν τα κατάφερε γιατί το δαγκώνανε τα ενήλικα)σύνολο 9,σαν πολλά δεν γεννήθηκαν???:confused: Άντε να γεννήσει και η άλλη....:rolleyes: |
Τι πολλά βρε, σπανίως κάνουν κάτω από 15, άντε να τα χαίρεσαι, να σου ζήσουν όλα.
|
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 23:16. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board