βοηθεια με τον αστακο μου
εχω εναν αστακο του οποιου του εφυγε το χερι .. θα ξαναβγει ?θα πεθανει?τι θα γινει τωρα?
|
νομιζω ξαναφυτρωνει. με τι ψαρια/ αλλα πλασματα τον εχεις απο περιεργεια?
|
με οσκαρ τον εχο..στο πετ σοπ μου ειπαν οτι δεν θα φαγωθουνε..αλλα ολη μερα σκωτονονται...
|
οτι ψαρια κ να βαλεις μεσα στ οσκαρ, τροφη θα νομιζουν οτι ειναι. γι αυτο επιτιθονται κ στον αστακο.
|
ενας φιλος ειχε οσκαρ με αστακους και τελικα εμειναν μονο τα οσκαρ!!
|
αμα τον βρει στη φαση που αλλαζει κοστουμι θα τον κανει μαγκα :smt106
και ξερεις η δαγκανα φυτρωνει το κεφαλι οχι :grin: |
άλλο ένα "βραβείο" στο πετ σοπ.... τελικά πρέπει αρκετά πετ να έχουν προειδοποιητικό αυτοκόλητο απ'έξω, όπως τα τσιγάρα... κάτι του στυλ "Προσοχή: οι συμβουλές των πετ σοπ βλάπτουν σοβαρά την υγεία των ψαριών"...
|
Φυσικη διατροφη των οσκαρ ειναι τα οστρακοδερμα ...
χεχεχε την ειχα πατησει και γω με 3 καβουρια !!! Οταν τα πρωτο ειχα !!! Πολυ γελιο (μπλακ χουμορ μην βαρατε) αλλα τα καβουρια δεν προλαβαν να κατεβουν στον βυθο! |
Βγαλτον τον κακαμοιρη πριν του κοψει και την αλλη δαγκανα γιατι τοτε πιθανον να πεθανει απο την πεινα μεχριν να ξαναφυτρωσουν οι δαγκανες του.
|
οταν βαζουμε οσκαρ και αστακους ξερουμε οτι αναλογα το μεγεθος εκατερωθεν θα ζησουν ή τα μεν ή οι δε.
στο δικο σου ενυδρειο οπου ο αστακος ακρωτηριαζεται....φαινεται προς τα που γερνει η ζυγαρια. αφηστε τα πετ σοπ και μη κανετε τα ενυδρεια σας ρινγκ...ή αν το κανετε ...κοβετε και κανα εισητηριο να βγαλετε και κατι τουλαχιστον :D on line δεχεσαι στοιχηματα??:D |
Παράθεση:
κριμα ο αστακουλις!δεν εχει ελπιδες! |
εχει...αν βγει απο 'κει μεσα αμεσα! ;)
|
εκτός απο της δαγκάνες του ξανα φυτρώνουν και τα ποδια?
|
Δεν θα αφήσουν τίποτα από τον αστακό, εάν τα όσκαρ είναι και λίγο μεγαλούτσικα θα καθαρίσουν ότι τρώγεται
|
Παράθεση:
|
Νομίζω βγαίνουν και τα πόδια ξανά
|
Ναι, ξαναβγαίνουν και τα πόδια. Ίσως με την πρώτη έκδυση να εμφανιστεί απλά ένα καχεκτικό, αλλά θα ξαναγίνει καλό σιγά σιγά.
|
Παράθεση:
τσακώνετε, χάνει μελή, και άπλα τα ξαναβγάζει!:smt031 |
Και αν ειναι εξυπνο το οσκαρ εχει παντα φρεσκα ποδια :)
|
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 05:51. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board