ΦΑΓΩΜΕΝΗ ΟΥΡΑ
Καλημερα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.Εχω σε 60λ 1 μονομαχο και 3 μονομαχινες.Ολα πηγαιναν καλα μεχρι προχθες που η μια μονομαχινα ορμησε στον μονομαχο και του δαγκωσε την ουρα.Την εβγαλα απο το ενυδρειο.Τι να κανω?ΘΑ ξαναβγει παλι η ουρα οπωσ πριν?Πρεπει να κανω κατι να τον βοηθησω?
|
Καλημέρα και χρόνια πολλά επίσης! Η ουρά θα ξαναβγεί, λίγο προσοχή στις συνθήκες του νερού για να μην υπάρξει πρόβλημα με fin rot.. Τι άλλο υπαρχει στο ενυδρείο (φυτά, ασπόνδυλα κλπ)? Οι μονομαχίνες δεν είναι πάντα ήρεμες, γιαυτό είναι λίγο ρίσκο να τις βάζουμε μαζί με τον αρσενικό. Θα σου πρότεινα να την βάλεις μόνη της κάπου ή να την δώσεις σε κάποιον, γιατί είναι πολύ πιθανό να συμβούν συχνά τέτοιες επιθετικές συμπεριφορές.. Πόσο καιρό έτρεχε το ενυδρείο χωρίς καβγάδες μεταξύ των 4?
|
Παράθεση:
|
Καλημέρα, δεν ξέρω τι γίνεται με την παρέα και αν θα έχεις ξανά τέτοιο πρόβλημα πάντως όσον αφορά την κομμένη ουρά μην ανησυχείς ,ο δικός μου πιάστηκε μόνος του και έχασε μισό πτερύγιο και έχει μεγαλώσει το μισό σε λιγότερο από 15 μέρες, θα μεγαλώσει και μάλιστα πάρα πολύ γρήγορα απλά πρόσεξε αυτό που σου είπαν τις συνθήκες νερού και το στρες για να μην έχεις φιν ροτ :)
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 13:09. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board