τι εχει αυτη η guppινα
ρε παιδια εχω μια θυλικια guppινα και εχει πολι φουσκομενη κοιλια τρωει κανονικα νομιζο οτι ειναι εγγυος αμα ειναι εγγυος τι πρεπει να κανω και ποσο κρατα η εγγυμοσινη???
|
ποσο κραταει δεν ξερω! κερατοφυλλο εχεις στο ενυδρειο σου?
|
Ανεβασε μια φωτογραφια για να σου πουμε με σιγουρια...Οπως ειπε και ο παναγιωτης βαλε κερατοφυλλο μπολικο για να εισαι ετοιμος.:):)
|
Παράθεση:
σε τι βοηθαει ρε παιδια ο κερατοφυλλος? βοηθηστε λιγο γιατι δεν εχω ζωντανα φυτα! ευχαριστω |
Παράθεση:
οταν γεννησει τα μικρα πανε και κρυβονται εκει και δεν τα τρωνε οι γονεις τους... το κερατοφυλλο επιπλεει και ειναι και πολυ ομορφο..(κριμα που τα δικα μου το τρωνε...!!) :D:D α,..!!! καλωσηρθες... |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
μπορεις να παρεις ευκολα φυτακια.. βαλισνιερα,ανουμπιες ολες,java fern,java moss.. και πολλα ειπα... και κερατοφυλλο στανταρ για να εχεις μεγαλο ποσοστο επιβιωσης μετα την γεννα... |
Παράθεση:
|
εμενα κυοφορουν μαλλον 3-4 εβδομαδες τωρα και τιποτα!! περιμενω περιμενω τπτ!! 27c καλα ειμαι?? να ανεβασω??
thnx |
Παράθεση:
υπομονη γιατι σε λιγο θα γινεις παππους... ;);) |
Παράθεση:
αυριο θα τα παω για υπερηχο να δω που βρισκομαστε!! ------------------------- Παράθεση:
παρε κερατοφυλλο!! ειναι τελειο φυτο!! το αφηνεις επιπλεει, το θαβεις, οτι γουσταρεις....παρε μια anubia valisneria και echinodorus.Δεν μασανε τα φυτα αυτα!! |
Παράθεση:
υπαρχουν και ειδικες τροφες αλλα και η δικια σου οτι τροφη και να ναι αρκει να την τριψεις πολυ...:p |
Παράθεση:
θα τηνε τριψω!! σκονη θα γινει!thnx |
Παράθεση:
|
καλως ηρθες και απο εμενα!
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 23:42. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board