πως τα περνανε οι γατες στο malawi..
9 Συνημμένο(α)
απ οτι βλεπετε εχουν καταβολευτει...
να αρχησω να φοβαμαι για το καπακι? δυστυχως δεν ειχα ανοιχτη καμερα , μια περα που αδειαζα νερο απο το ενυδρειο και ειχα ανοιχτο το καπακι και ο ασπρος ξαφνικα βρεθηκε να κανει ελευθερη κολυμβηση στο ενυδρειο με τα ψαρια :smt005 ομως ημουν μπροστα και το ειδαν τα ματακια μου και αυτο... απ οτι φενεται δεν εβαλε μυαλο :D |
Τους αρέσει η ζεστούλα από το καπάκι ε?Φοβεροί γάτηδες!
|
καλα να δω που θα φτασουμε ακομα... ακομα και τις γατες επηρεαζει τωρα το Δ.Ν.Τ.????:smt120
ομορφες να τις χαιρεσαι!;) |
χαχαχα περιμενουν ποτε θα ανοιξεις το καπακι ......
|
Τόσο πολύ τους αρέσει η ζέστη και το χουρχουρητό του φίλτρου ή ετοιμάζουν σχέδιο επίθεσης;!
|
Παράθεση:
|
Πανέμορφες!!!!!!!:smt041
|
Πολυ ομορφα τα ψιψινια σου. Και οι δικες μου τα ιδια κανουν.:)
|
τα γατουλια ευχαριστουν για τα κομπλιμεντα!! :D
|
2 Συνημμένο(α)
Παράθεση:
οι γατουληδες ειναι κουρεμενοι , που να τους δειτε ακουρευτους!αλλα αυτο δεν θα γινει χιχιχι τερμα οι τριχες παντου!!:smt076 :smt075 zw zw το παραδοξο ειναι οτι ο γκρι δεν εχει παρει καν χαμπαρι οτι εκει μεσα εχε ψαρια (δεν ειναι καν μεσα στη διατροφη τους) , και ο ασπρουλης , απλα μια στο τοσο τα κοιταει οταν βαριεται :rolleyes: στην πρωτη φωτο ειναι ο γκριζουλης (στίαρ) ακουρευτος και στην δευτερη φωτο ειναι και τα 2 μαζι μωρα.. |
Παράθεση:
|
Ωραίο και το μαλάουι...δεν λέω...., αλλά για τους γάτηδες δίνω τα ρέστα μου!! :):p
|
Φανταστικά γατιά έχεις, μ' έκανες και ζήλεψα, αν δεν τα μισούσε τόσο το χαζόσκυλό μου...
|
πανεμορφες εικονες με της γατουλες πανω στο ενυδρειο φτου φτου.....
|
xaxa τρομερες οι γατες σου!! εμενα την προηουμενη εβδομαδα ειχε βαλει το ποδι της μεσα στο εν υδρειο και προσπαθουσε να αρπαξει το μονομαχο:grin:
|
Ακουρευτα να τα αφησεις ειναι πιο κουκλια με την χαιτη τους!! Βεβαια θελει ολη την ωρα χτενισμα αλλα...
Οπως και να χει να τα χαιρεσαι!!:D:D |
ΥΓ Ευτυχισμενος ανθρωπος η z weet :grin: Παράθεση:
|
:smt044:smt044:smt044:smt044:smt044
|
χαχαχ το καημενο!!!
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 04:48. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board