no3
1 Συνημμένο(α)
σε 96 lt ενυδρείο μετράω νιτρικα 25, ειναι καλά ?
|
Λίγο πολλά είναι
(Βρε σεις όλοι την ίδια φράση βάζουμε για υπογραφή; Έλεος!) |
Παράθεση:
Καλο θα ειναι να το κατεβασεις κατω απο 20 και να κανεις καθε εβδομαδα αλλαγη νερου 30% για να τα μειωνεις. |
Παράθεση:
ποσα νιτρικα περιπου πρεπει να εχει; |
Όχι πάνω από 20... Το κλειδί είναι οι αλλαγές νερού... Πόσα ψάρια έχετε και τί φυτά;
|
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
Το 20 ειναι το οριο σε πυκνοφυτεμενο ενυδρειο(μιας και τα νιτρικα ειναι τροφη για τα φυτα).Αν δεν εχεις πολλα φυτα καλο ειναι να κρατας τα νιτρικα αναλογα την φυτομαζα σου.
|
Παράθεση:
|
πολύ καλό το ενυδρείο σου!!
πάρε μέρος στον διαγωνισμό, θα τα πάς πολύ καλά πιστεύω! για τα νιτρικά θα σου που΄νε οι σοφότεροι. :smt041:smt041 |
Παράθεση:
|
Βλάση, πόσα ψάρια έχεις μέσα ? Τα 96 λίτρα είναι καθαρά?
|
Παράθεση:
τα 96 λιτρα ειναι μικτα |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Πολύ ωραίο πάντως το ενυδρείο σου. Φαίνεται σαν αυτά που βλέπουμε σε ταινίες :-)
|
Παράθεση:
|
να το στειλεις στον διαγωνισμο δεν το διαπραγματευομαι.......
οσο για τα νιτρικα μπας και ριχνεις λιπασμα γιατι με τοσα φυτα δυσκολα να εχεις τοσα νιτρικα... |
Παράθεση:
|
για δες αν καποιο εχει μεσα Νο3 και αν ναι μειωνεις την δοση και μας λες να μαθουμε και εμεις :)
|
Ωχ! Κι εγώ έριξα μετά τις τελευταίες 2 αλλαγές λίπασμα και η τελευταία μου μέτρηση έδειξε NO3 20 mg/l ενώ η προηγούμενη έδειξε μόνο 10. Τι κάνουμε με τα λιπάσματα?
|
βλεπεις πρωτα απο ολα τι εχουν μεσα τους (τα συστατικα)
|
Παράθεση:
Ποσα;;;;;;;Βλαση μαλλον πρεπει να βγαλεις καποια ψαρακια....Πολλα ειναι βρε φιλε για τοσα λιτρα... |
Παράθεση:
KNO3 KH2PO4 traces οποτε νομιζω οτι πρεπει να μειωσω την δοση απο το μιγμα kno3 και kh2po4 σωστα; |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
το ξέρω γιαννη. ήδη τώρα βαζω αγγελια για να χαρισω μερικα. ------------------------- Παράθεση:
|
Παράθεση:
Σωστος ο Τηλεμαχος :) εαν δεν εχεις αρκετο καλιο να παρεις σκονη σκετο καλιο να μην ριχνεις Κνο3 |
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 18:58. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board