Τα apple snails με γαριδες?
Μπορω να βαλω μηλοσαλιγκαρα με γαριδες? Ισχυει οτι βοηθουν να κατεβει το ph και το gh του νερου επειδη το κελυφος αποροφαει αλατα?
|
αμα ειναι πολλα
αλλα αυτο δεν ειναι καλο μπορεις να τα βαλεις με γαριδες ανετα |
Ναι, μπαίνουν άνετα και ναι, βοηθούν (λίγο) στο κατέβασμα των σκληροτήτων.
|
ασχετο,bokosta πως ειναι δυνατον να μην εισαι συνδεδεμενος και να απαντας στα θεματα;;;:confused::confused::confused:εχεις καποιο ιδιαιτερο χαρισμα;;;:D:D:D
|
Οκ, ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια! Και αργα και γρηγορα! Τι εγινε? Σουπερ μπαλα live βλεπετε?:D
|
Κληρονομικό.:D Έχω χακάρει τον υπολογιστή του harris samos κι απαντώ από εκεί, αλλά πάλι με πρόλαβε...:)
Βέβαια για να γράψω, πρέπει να είναι συνδεδεμένος ο Χάρης, αλλά αυτός είναι μέσα 24/7, χε χε... |
Εκτος απο Java moss που θα βαλω στα ενυδρεια μπορω να βαλω και κερατοφυλλο ή δεν αρεσει στις γαριδες?
|
Παράθεση:
------------------------- τερμα για σημερα παω για νανι :D:D:D bokosta γρηγορα υπνο |
Παράθεση:
Δεν ενοχλει τις γαριδες. |
Παράθεση:
Πρέπει να κάνει βουντού :grin: δεν εξηγείται. |
Λοιπον πηγα το πρωι απο WaterIn και πηρα 2 golden aplle snail. Tα εβαλα μεσα και ταισα λιγο. Τωρα πειμενω να μετρησω N02.N03 για να δω ποτε θα ειναι ετοιμα τα ενυδρεια. Ελα που δεν βλεπω να βρισκω γαριδες ομως! Μα καλα αν δεν βρισκουμε στην Αθηνα πιο εξω τι γινετε? Snowball και Red Cherry ηθελα αλλα τιποτα... Καμια ιδεα, απο ιντερνετ παιζει παραγγελια κανα σαιτ?
|
Παράθεση:
Για τις red cherry είμαι σίγουρος οτι με μια αγγελία εδώ θα βρείς εύκολα και σε καλύτερη τιμή. Και τα 2 είδη μαζί καλύτερα όχι γιατί υβριδίζουν. |
Παράθεση:
|
Nαι δεν θα μπουν μαζι τα ειδη, εχω φτιαξει 2 70λιτρα, ενα για καθε ειδος! Ευχαριστω τον Stefan0s για το σαιτ! Παλι καλα που η κοπελα μου ειναι Ελληνογερμανιδα και θα κανει αυτη την παραγγελια γιατι δεν καταλαβαινω τιποτα!
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 16:41. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board