60λιτρο με guppies
10 Συνημμένο(α)
Για σας!
Μετά απ'την σημαντική βοήθεια που μου δώσατε ΕΔΩ σας παρουσιάζω το ενυδρείο μου. Είναι η πρώτη μου προσπάθεια και θα χαρώ να ακούσω παρατηρήσεις και σχόλια. Τρέχει περίπου 40 μέρες. Πληροφορίες Διαστάσεις:61x31x42 Όγκος:63L (Μεικτά) Κατηγορία:Κεντρικής Αμερικής Φυτά: Cryptocoryne beckettii "petchil", Vallisneria Americana, Hygrophila corymbosa, Echinodorus Ψάρια / Άλλα είδη: 1 αρσενικό γκάπυ και 2 θηλυκά, 1 apple snail Διακοσμητικά υλικά:10 κιλά άμμος,2 ξυλα mopani Φόντο:Μαυρο χαρτονι Φωτισμός:1x15w T8 Διάρκεια φωτισμού:8 ωρες Φιλτράρισμα:εσωτερικό της juwel Θερμοστάτης:50 watt Λίπανση: όχι Παροχή CO2: όχι Παράμετροι: pH: - Γενική σκληρότητα (GH): - Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): - Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3): 0 Αλλαγές νερού:25% καθε 10 μερες Θερμοκρασία:24 Φωτογραφίες: |
Μου αρέσει πάρα πολύ. :smt041 Είναι και λίγο σκοτεινό στις φωτογραφίες και είναι όλα τα λευτά!
|
Πραγματικά εξαιρετικές φωτογραφίες!!
|
Πολύ όμορφο και πολύ ωραίες οι φώτο :smt041
|
δυνατο ξεκινημα!!! :p μπραβο! πολυ μου αρεσει ;)
υ.γ. προσοχη στις αλγες γιατι εχεις δυνατο φως. |
Μπραβο φιλε μου.
Πολυ ομορφο ενυδρειο! Υ.γ: Πανο μηπως μπερδευτηκες με τα watt της θερμανσης? Φωτισμο μονο 15 watt στα 60 λιτρα εχει. |
Παράθεση:
|
Πολύ όμορφο ενυδρείο αλλά φαίνεται να μην είναι στρωμένο γιατί τα νιτρικά σου είναι στο 0
|
Πολυ ωραιος! :smt023
|
Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια :smt041
Χαίρομαι πολύ που σας αρέσει! Παράθεση:
3 ψαράκια του 1.5 εκατοστού έχω, τι να βγάλουν κι'αυτά :D |
Παράθεση:
|
Πολυ ωραιο ειναι.
Μετρα και πεχα σκληροτητα και αστο να το χαρουν τα ψαρακια (και εσυ μαζι). Τα νιτρικα καλο ειναι να ανεβαινουν και λιγο παραπανω (5-10ppm) για να τρεφονται και τα φυτα. Οι μετρησεις ειναι πριν ή μετα την αλλαγη? (με τις γεννες θα ανεβει η ιχθυοφορτωση, αστους χωρο) |
Εξαιρετική προσπάθεια, μπράβο σου, να το χαίρεσαι. Μια παρατήρηση μόνο, τα 2 φυτά πίσω παραείναι μεγάλα και κάνουν το ενυδρείο να δείχνει μικρότερο.
Δεν σου λέω να τα βγάλεις βέβαια, άλλωστε δείχνουν πανέμορφα, απλά την επόμενη φορά, δοκίμασε 3-4 μικρότερα, αντί για 2 μεγάλα, ξεγελούν το μάτι. |
Παράθεση:
Ναι, δεν έχω σκοπό να βάλω άλλα ψάρια. Γενικά για αυτούς που ξεκινάνε και έχουν ενυδρείο 60 λιτρο σαν το δικό μου να ξέρουν ότι 3-4 ψάρια είναι υπεραρκετά και θα τα χαίρονται καλύτερα αν δεν προσθέσουν κι άλλα. Πεχά και σκληρότητα που ακριβώς θα μου χρειαστούν; Εννοώ τι συμπεράσματα θα βγάζω με αυτές τις τιμές; Παράθεση:
Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι! |
Πολυ ομορφο!!! :smt041:smt041 Δε μπορω σχεδον να πιστεψω οτι ειναι η πρωτη σου προσπαθεια ... φαντασου στο μελλον τι θα δουνε τα ματακια μας!!! :p
|
Παράθεση:
2 λόγοι υπάρχουν που όλα πήγαν καλά: 1. Εγγραφη: 23 Ιαν 2010, 1ο μηνυμα: 01 Σεπ 2010. 2. Η βοήθεια που μου δώσατε :smt041 |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 02:44. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board