red tail σε κοινωνικο 110L???
στο εnυδρειο εχουν μπει 3 ροδοστομοι 5 corydoras aeneus kai 2 pearl gourami..τι αλλο ειδος μπορω να βαλω??1 red tail shark μπορω??προτεινετε μου ψαρια για το μεσαιο στρωμα του ενυδρειου.Διαστασεις ειναι 80*35*38.
|
να μη βαλεις κατι αλλο και να μεγαλωσεις το κοπαδι των ροδοστομων...
ειναι σμηνοψαρα και μονο 3 ατομα θα ειναι μονιμως στρεσσαρισμενα. ελπιζω να τους δινεις το μαλακο νερο που τοσο επιθυμουν. |
Παράθεση:
|
κατα τη γνωμη μου δεκα ροδοστομα (τελικα), 2 περλες και 5 κορυ ειναι ηδη αρκετα για το ενυδρειο σου...
|
Παράθεση:
δεν διευκρινησα οτι οι περλες θα βγουν απο το ενυδρειο!!γιαυτο θα ηθελα να μου πειτε ενα ειδος κατα προτιμηση σμηνοψαρο για τα μεσαια ανω στρωματα!!ευχαριστω!! |
καμια απαντηση παιδια?????
|
Kαλημερα , το να βαλεις ενα ακομα σμυνοψαρο δεν θα κερδισεις τιποτα !
Δεν θα μπορεις να βαλεις τον ελαχιστο αριθμο για να κανουν κοπαδι , οπως λεει και ο Πανος παραπανω αυξησε το κοπαδι των ροδοστομων ,κοπαδιαζουν πολυ ομορφα και αναλογα τα αλλα ψαρια κινουνται σε ολο το ενυδρειο . Π.χ εγω τα ειχα μονα τους με αρλεκινους μεσα σε 240 λιτρα και εκαναν ενα ομορφο κοπαδι , οταν εβαλα και καμποσα σκαλαρια (ενεκε φιλοξενιας ) στριμοκτηκαν και δεν εκαναν συμπαγες κοπαδι μαζι μου αρλεκινους ! Οποτε καλυτερα μονα τους και απλα βαζε που και που εναν μεσα ...εγω εχω 10 συνολο |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 15:57. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board