Ποια είδη από Τανγκανίκα φιλοξενείτε?
Επειδή κατά καιρούς αναζητούμε κάποια είδη στα μαγαζιά
και δεν τα βρίσκουμε, θέλετε να πούμε εδώ τι έχει ο καθένας στα ενυδρεία του? για να ξέρουμε ποιος θα μπορούσε ίσως να μας προμηθεύσει αναπαραγωγές του? Εγώ λοιπόν έχω: -Neolamprologus Leleupi -Julidochromis transcriptus "Kapampa" -Julidochromis regani "Karilani" -Julidochromis regani "Κipili" -Altolamprologus calvus "black pearl" -Altolamprologus sp. “compressiceps shell” -Lamprologus stappersi |
ενα χαρεμακι neolamprologus stappersi
|
Μια από τα ίδια neolamprologus stappersi !!
|
Julidochromis Dickfeldi (....για λίγο ακόμη)
|
1. Julidochromis Transcriptus=5 ενήλικα + 20 μωρά από 2 έως 5 εκατοστά
2. neolamprologus multifasciatus μια αποικία από περίπου 25 άτομα off topic.... και πολλές γαρίδες :smt082:smt082 |
1)Neolamprologus Multifasciatus
2)'Lamprologus' stappersii Καμία γέννα. |
1. Lamprologus stappersi 5
2. Neolamprologus leleupi 7 3. Altolamprologus calvus 1 4. Tropheus 12 (για bemba πήγαινα(παράγγειλα), μάλλον mixed μου στείλανε, περιμένω να μεγαλώσουν κι άλλο για να βγάλω συμπέρασμα) |
το ειπε ο βαγγος αλλα κανεις μας δεν το επιασε τα stapersi ειναι lamprologus και οχι neolamprologus
|
Tropheus bemba μια αποικία από περίπου 25 άτομα απο αναπαραγωγή και αρκετά ετοιμα για διανομή .
|
2 neolamprologus brichardi
1 neolamprologus leleupi 2 frontoses (που σε λίγο καιρό θα πάνε σε μεγαλύτερο ενυδρείο) |
Παράθεση:
Και κάτι τελευταίο. Παιδιά μπράβο σε όλους για το μεράκι σας, είστε άψογοι. Έχω ενυδρείο τουλ 10+ χρόνια, μόλις τον τελευταίο χρόνο όμως αποφάσισα να ασχοληθώ σοβαρά. Ψάχνοντας λοιπόν στο net, είδα φωτό από ¨ελληνικά¨ενυδρεία και εντυπωσιάστηκα! |
Μήπως θα ήταν καλύτερα να γίνει το θέμα πιο οργανωμένο και να αναφέρουμε εκτός από τα είδη και τροφές που τους δίνουμε + σκληρότητες που τα διατηρούμε;
:) (Το ίδιο ισχύει και για το αντίστοιχο θέμα Malawi) |
Τον τελευταιο καιρο διατηρω tropheus moorii,tropheus duboisi,1 ζευγαρι neolamprologus daffodil και ενα ζευγαρι neolamprologus meeli
|
15 TROPHEUS DUBOISI, 40-45 TROPHEUS RED RAINBOW,17 TROPHEUS MOLIRO,
15-20 TROPHEUS BULU POINT,2 ERETMODUS CYANOSTICTUS, 20 CYPRICHROMIS LEPTOSOMA UTINTA(BLUE FASH) 15 CYPRICHROMIS JUMBO TRICOLOUR KAΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ 11 PETROCHROMIS TREWAVASAE KAI AN OΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΣΕ 15-20 ΜΕΡΕΣ 16 SIMOCHROMIS DIAGRAMA.. DIAS ΟΤΑΝ ΛΕΣ TROPHEUS MOORII ΠΟΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ? |
Ophthalmotilapia nasuta (2)
Ophthalmotilapia ventralis (2) Cyprichromis leptosoma (6) Neolamprologus leleupi (4) Altolamprologus calvus (2) Cyphotilapia frontosa (Blue Zaire) (4) |
Παράθεση:
Έχεις πολύ όμορφα είδη.Περιμένουμε παρουσίαση ;) |
Σύντομα θα γίνω κι εγω ''αφρικανός''.
Αλλά δεν μπορώ να βρω πουθενά neolamprologus caudopunctatus |
Lamprologus Stappersi
Lamprologus Leleupi Altolamprologus compressiceps "Gold Head" και προσεχώς julidochromis transcriptus... |
Julidochromis regani kipili ,ενα ενηλικο ζευγαρι κ μια γεννα 15 μικρων 5 εβδομαδων,κ μια γεννα 2-3 ημερων.
|
tropheus red moliro
|
Να μαι και εγώ!:D
Neolamprologus Multifasciatus |
Aν θα βρω Eretmodus cyanostictus kasanga ή ακομα καλυτερα "north" msalaba θα στησω ενα βιοτοπικο για παρτη τους σε ενα 200αρι. :smt020
Βρηκα πριν κανα χρονο στο Αμβουργο μια 5αδα αλλα ηταν σε χείριστη κατασταση. Αν τα δει κανεις στα μερη μας να σφυριξει... |
tropheus duboisi +-8+-8+-8+-8+-8
|
καλησπερα σε ολους. να κανω μια ερωτηση εντελως πληροφοριακα προς το παρων γιατι το ονειρο θα γινει πραγματικοτητα σε κανα χρονο. (600λτ):p
Tropheus Moorii "Ilangi" κυκλοφορουν Ελλαδα? εχει κανενας χομπιστας? |
Παράθεση:
|
Μια τετραδα Lamprologus Stappersi.
|
N.Similis
5 sumbu Νeolamprologus brichardi |
6 neolamprologus brichardi
|
Επιτέλους 10 μούλτις !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Παράθεση:
Neolamprologus Brevis :) |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 18:51. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board