σωστη αναλογια ψαριων
καλησπερα μετα απο καιρο....εχω 200 καθαρα λιτρα με 2 ειδη , labido sp yellow + maigano + synodontis. αυτη την στιγμη εχουν μεινει 1 θηλυκο λαμπντο , 1αρσενικο maingano και 1 θηλυκο maigano συν τον synodonti. αρκετουσ μηνες το ενυδρειο δεν ειχε σωστη αναλογια στα 2 ειδη με αποτελεσμα να φαγωνονται και να αρρωστενουν. εχω μια γεννα απο λαμπιντο 9μηνων σκεφτομαι να βαλω μερικα μεσα και να παρω αλλα 2 θηλυκα maigano για να μπορεσει να τρεξει σωστα το ενυδρειο απο θεμα αναλογιας. θα λειτουργησει σωστα αυτο η θα εχουμε παλι απωλειες? ποσα μπορω να βαλω απο τα μικρα για αρχη?
|
Διαστάσεις ενυδρείου?
|
130x45x65
|
Πολύ καλές διαστάσεις!
Βάλε 2-3 θηλυκές maingano, βάλε και 5-6 μικρά λαμπίντο (μέχρι να φανεί το φύλο τους) και θάλεγα να βγάλεις τον synodontis γιατί θα σου τρώει τα μωρά. |
να αφησω και το θηλυκο λαμπιντο με τα μικρα? οσο για τον συνοδοντι το εχω ψαξει και υποτιθεται ειναι συμβιωσιμος με μαλαουι..
------------------------- Παράθεση:
|
O syno όταν μεγαλώσουν τα μικρά δεν μπορεί να τα φάει:D και μπορεί να συμβιώσει με τα Mbuna(έχεις βρει ποιό είδος είναι?)
Αν τα μικρά σου είναι 2-3 εκ. άφησε και το θηλυκό. |
ο συνο ειναι njassae, και τα μικρα ειναι στο μεγεθος που λεσ και λιγο μεγαλυτερα...
|
Προχωράς κανονικά (εννοείται ότι το νταμάρι είναι κατάλληλα στημένο-πολλές φωλιές/τρύπες κλπ-και έχεις και κάνα φυτό;))
|
θα σου ανεβασω μια φοτο προσφατη γιατι εκανα μια αλλαγη, πιστευω πως ειναι ενταξει θα μου πεισ και εσυ..
|
1 Συνημμένο(α)
δεν πειραζει φαινομαι και γω...
|
Ωραία! την αριστερή μπορείς να την ψηλώσεις λίγο ακόμη (πρόσεχε εκεί που ακουμπάνε στο τζάμι) και βάλε μια συστάδα με φυτά στο κέντρο.
|
απο φυτα βαλεσινερια? , τωρα απο θεμα φιλτρου εχω ενα eheim proff 2 1050litra/h καλα δεν ειμαι?
|
Βαλισνέριες, crinum μ' αρέσουν.
Το φίλτρο μια χαρά είναι (εγώ θα έβαζα και έναν κυκλοφορητή με σφουγγάρι ή χωρίς). |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 21:05. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board