CO2 splitter
Ξερει κανεις που μπορω να βρω στην Ελλαδα κατι τετοιο?:confused: Θελω να δωσω co2 σε δυο γυαλες αλλα χωρις κατι αντιστοιχο δεν γινεται με ακριβεια.
Εχω δοκιμασει με 3 διαφορετικους διακοπτες για αεραντλια αλλα ξερυθμιζει πολυ ευκολα και δεν υπαρχει σταθερη ροη... Αν καποιος χρησημοποιει κατι τετοιο ή κατι διαφορετικο που ειναι σταθερο και με ακριβεια παρακαλω να το προτεινει. |
Παράθεση:
|
με αυτο εδω δηλαδη μπορεις να δωσεις co2 σε δυο ενυδρεια ταυτοχρονα?αν ναι ενδιαφερει κ εμενα.
|
Παράθεση:
Ακριβως.Μπορεις ακομα να ριχνεις διοξειδιο σε ενα ενυδρειο απο δυο μεριες(εγω γι αυτο το κοιταζα,αλλα μολις ειδα τα 80-100 ευρω(δεν θυμαμαι ακριβως,παντως σιγουρα πανω απο 80) που ειχε το προσπερασα. |
αν κανει κανεις παραγγελεια απο εξω ενδιαφερει κ εμενα!
|
υπαρχουν και σπλιτερς με 3 και 4 και παραπανω εξοδους....http://www.google.gr/imgres?imgurl=h...:0&tx=54&ty=75
γνωστος μου διατηρει καμια δεκαρια φυτεμενα ενυδρεια με 2 μπουκαλες. τα εχει παραγγειλει απο εξω... |
Ναι οντως υπαρχουν και με 6 εξοδους αλλα ειναι πολυ μεγαλο το κοστος τους... Θα ριξω μια ματια σε αυτο του waterinn να δω πως δουλευει και αν ειναι τοσο ακριβο μαλλον θα καταληξω στο ebay...
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 03:05. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board