υποστρωμα
καλησπερα, ηρθε η ωρα να στησω το 40λιτρο μου!
φυτεμενο χαμηλων απαιτησεων με εναν μονομαχο μεσα! η ερωτηση μου ειναι, τι υποστρομα να βαλω κατω απο το χωμα-χαλικι για καλυτερη αναπτυξη των φυτων μου...και τι θα ειναι καλυτερο η αμμος η το ψιλο χαλικι???:D:D:D |
Ποια είδη φυτών σκέφτεσαι να βάλεις μέσα στο Nano? ρωτάω γιατί ανάλογα με τα φυτά (χαμηλών απαιτήσεων ) που έχεις η θα επιλέξεις… μπορεί να μην χρειαστεί να βάλεις υπόστρωμα… ;)
|
Παράθεση:
|
ποοια ειδη συγκεκριμενα δεν μπορω να σου πω ακομα... το μονο που ξερω ειναι οτι θα ειναι χαμηλων απαιτησεων! αλλα μιλαω για υποστρομα, για να αποφυγω ταμπλετες... να ειναι πλουσιο το υποστρομα μου και να μην χρειαζεται να κανω κατι αλλο...
αντε το πολυ πολυ ενα γενικο λιπασματακι! και μαλλον αμμο η ψιλο χαλικακι σκεφτομουνα και εγω... |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
και δεν θα υπαρχει προβλημα με τα φυτα? |
Αυτο ειναι υποστρωμα φιλε μου(και απο τα πιο καλα και ακριβα μαλιστα);)
|
Παράθεση:
και ποσο παει???:D |
Πρεπει να εχεις 5 ποντους υποστρωμα,αλλα εσυ ειπες οτι θα βαλεις ευκολα φυτα και δεν θες να βαλεις υποστρωμα.Για την τιμη δεν θυμαμαι,ψαχτο λιγο.
|
οχι οχι!
κοιτα, εγω ειπα οτι θα βαλω υποστρωμα και απο πανω αμμο η ψιλοκκοκο χαλικακι! |
Λοιπον με αυτο αν θες βαζεις και χαλικι(αρα θα βαλεις λιγοτερο υποστρωμα,πχ 3 ποντους και 2 ποντους χαλικι),ή αν θες το αφηνεις μονο του...
|
ειναι μικρο ενυδρειο αν μπορεις βαλε σκετο φλουρις
|
Παράθεση:
kingrim πες του ποσο το πληρωσες το υποτρωμα σου. |
35ε τα 7κιλα αν δεν κανω λαθος
(ειναι λιγο ακριβο για αυτο εγραψα ΑΝ μπορεις) |
Παράθεση:
ενταξει ρε παιδια.... οπως το ειπατε πριν τρομαξα.... δεν ειμαι πλουσιος :D:D:D αλλα θελω να στησω κατι καλο, οποτε αυτο θα παρω! και να μην βαλω απο πανω αμμο η χαλικακι??? δεν θα ειναι πιο ομορφο αμα βαλώ??? |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 20:02. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board