Mastino napolitano
Παιδια ξερει κανεις τιποτα για αυτο τον σκυλο ...?κανενα εκτροφειο...?
|
|
Σε ευχαριστω για τις πληροφοριες Ελλαδα δεν εχει κανενα εκτροφειο εεε?πολλα ζηταω μαλλον....
|
|
Μπορω να παρω τηλ στην ΚΟΕ και να μ απαντησουν αν υπαρχει εκτροφειο...?
|
:p καλά ... πολύ φάτσα η φάτσα του!!!!!!!!!!!
|
Ασε ασε....φοβερος ειναι...
------------------------- Εχει δυο ενας εδω στην δραμα...απο εκει την πατησα...αλλο απο κοντα και αλλο απο το pc...:p |
Πολλά σάλια!
Πολύ φαϊ! Ζούνε ΛΙΓΟ!!! Είναι όμως αξιαγάπητα! ------------------------- Παράθεση:
Ναι! |
Παράθεση:
:p |
:(Δεν εχει στην Ελλαδα...
|
Α! Και μιας που το θυμήθηκα τώρα, διάβασε όλο το παρακάτω θέμα.
Θα βρείς πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία..... http://www.dogforum.gr/v3/showthread...E%B5%CF%82...& |
Ευχαριστω...:smt052
|
δυσκολη ρατσα ειδικα αν ειναι το πρωτο σου σκυλι.
Μην βλεπετε μονο τις φωτογραφιες ,αλλα και την ιδιοσυγκρασια της καθε ρατσας. Για πρωτο σου σκυλι δεν τον προτεινω. |
θα ειναι το 5 νομιζω...για την ακριβια εχω ενα καναδεζο εναν γερμανικο ενα ημιαιμο που το ειχα βρει εξω και ενα νεας γης....Δεν σκοπευω να το παρω τωρα....εχουμε καιρο μπροστα μας ακομα16 ειμαι....:p
------------------------- Εχεις προσωπικες εμπιριες με την ρατσα...? |
πολλά σάλια , ζούνε πολύ!! ειδικών απαιτήσεων, γνώσεων κλπ
και στην Ελλάδα υπάρχει ένα από τα καλήτερα εκτροφεία της Ευρώπης...στην Αίγινα για πιο πολλές πληροφορίες ρώτα ΚΟΕ |
Παράθεση:
(1) ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; !!!!!! (2) Για να ακριβολογούμε έχει πολύ καλά "αίματα" από γνωστά ιταλικά εκτροφεία! |
Καντε πλακα ρε παιδια εχει στην αιγινα!!!!Πω να ειστε καλα που μου ανοιξατε τα ματια σας ευχαριστω...δεν εχουν κανενα σαιτ για να μπω...?
|
Παράθεση:
|
Σ ευχαριστω...!!!
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 13:52. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board