Καλοκαιρινή παρουσίαση!!
6 Συνημμένο(α)
Πληροφορίες
Διαστάσεις:33*26*41 Όγκος:35 λίτρα μικτά.. Κατηγορία:Νάνο-κύβος Φυτά:Λιμνόφιλα σεσιλιφλόρα, μικροσόρουμ πτερόπους, μικράνθεμουμ ουμπρόσουμ, και άλλα... Ψάρια / Άλλα είδη:Crowntail betta, red-cherry Διακοσμητικά υλικά:μαύρη βαλσατική άμμος, πέτρα.. (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:Σκούρο μπλέ χαρτόνι Φωτισμός:16 βατ Διάρκεια φωτισμού:8 ώρες, πλέον με τις ζέστες 7.. Φιλτράρισμα:sunsun 300lit/h Θερμοστάτης: Λίπανση: Παροχή CO2: Παράμετροι: pH:7 Γενική σκληρότητα (GH):12 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):10 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):5 Αλλαγές νερού:12.5%/4d = 25% ανα βδομάδα Θερμοκρασία:29:cool: Άλλες πληροφορίες:Και δυο φωτογραφίες από δυο προηγούμενα στάδια.. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο φιλαράκι μου τον zipo για τα κλαδέματα και τις γαρίδες!! Οι οποίες μάλιστα έχουν γεννήσει ήδη 2 φορές, είναι πάλι αβγομένες, και εκφράστηκε σε ένα ποσοστό 30% το γονίδιο για την άγρια μορφή και πολλές γαρίδες βγήκαν καφέ!!! |
Πανέμορφο φίλε μου …:p συγχαρητήρια …:smt041 έχεις όλα τα αγαπημένα μου φυτά μέσα ...moss δεν βλέπω όμως :D….απλά πρόσεχε λίγο με την θερμοκρασία και τις γαριδούλες βλέπω την θερμοκρασία υψηλή …
|
μου αρεσει πολυ!!
θα προσπαθουσα ομως να κρυψω το φιλτρο με φυτα ;) |
πολυ ομορφο για το μεγεθος του το φιλτρο θα πρασπαθουσα να το κρυψω ή θα αγοραζα απο τα κινεζικα που ειναι πολυ ποιο μικρα
|
Μπράβο Αλέξανδρε, αν καταφέρεις να κρύψεις και την φιλτρούκλα θα είναι μάλλον το ωραιότερο ενυδρείο απ' όσα έχεις φτιάξει.
|
Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ..
Η προσθήκη μοςς είναι στα σχέδια των επόμενων ημερών.. Το φίλτρο της eheim που φαίνεται στις 2 τελευταίες φωτό δυστυχώς μας άφησε χρόνους λόγω σπασίματος του σιδερένιου άξονα πάνω στον οποίον εφαρμόζει η ''προπέλα'' οπότε τώρα χρησιμοποιώ το κινέζικο που φαίνεται στις πρώτες φωτό... Η θερμοκρασία είναι όντως στα όρια και η κατάσταση σώζεται κυρίως λόγω ύπαρξης κλιματιστικού στο χώρο που βρίσκεται το ενυδρείο.. |
Είναι πανέμορφο Αλέξανδρε μπράβο, όσο για το σπάσιμο σου έσπασε η προπέλα που είναι ενωμένη με τον μαγνήτη; ή ο κεραμικός άξονας που μπαίνει μέσα στον μαγνήτη και την προπέλα.
|
kostaskich
:smt041πολυ καλο
|
Παράθεση:
Αυτό που έχει σπάσει είναι ο άξονας.. |
Μην το πετάξεις, πουλάει άξονες το Quiko και πρόχειρα μπορείς να τον αντικαταστήσεις με οδοντογλυφίδα ή βατονέτα για τα αυτιά.
Αν δεν βρεις το ανταλλακτικό, μπορείς να το παραγγείλεις στα παιδιά του petcumulus, αν δεν έχουν, θα στο φέρουν. |
Ευχαριστώ πολύ Κώστα!!
Και έχω σκεφτεί να μην το πετάξω αλλά δεν πίστευα ότι θα έβρισκα ανταλλακτικό.. :smt023:smt023:smt023 |
Πολυ ωραιο το ενυδρειο σου :smt041:smt041
|
Ωραίο Αλέξανδρε.Να το χαίρεσαι! ;)
|
Μου αρέσει πολύ, αν και θα επαναληφθώ (το φίλτρο) αν το κρύψεις θα γίνει κούκλα :)
|
Μπραβο,πολυ πιο ομορφο απο το προηγουμενο στησιμο.
Εγω δεν θα επαναληφθω γιατι απ'οτι καταλαβα το φιλτρο εχει βγει :p |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 17:53. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board