george k.holmes(1st case)
2 Συνημμένο(α)
Πληροφορίες
Όγκος:15l Κατηγορία:κοινωνικό(αν και δεν εχω καταλάβει τι ακριβώς σημαίνει!Παντως φυτεμένο δεν είναι) Φυτά:κερατόφυτα,λιμνόφυλλα,εγκαίριες(?),καμπόμπα,κ αι κανα δυο που δεν γνωρίζω ονόματα.(όλα ευγενική παραχώρηση του dimitri vas) Ψάρια / Άλλα είδη:1 μονομάχος, 1 apple snail, 1 sae, 1 κούλι αν και δεν το βρίσκω. Διακοσμητικά υλικά:ξύλο,πέτρες Φόντο:- Φωτισμός:χαμηλός(1x8watt) Διάρκεια φωτισμού:8 hours per day Φιλτράρισμα:1 heto P-800F. Max flow:150l/hour Θερμοστάτης:- Λίπανση:- Παροχή CO2:- Παράμετροι: δεν θυμάμαι αλλα δανείστηκα ένα τεστάκι και ήταν όλα στα σωστά επίπεδα. Φωτογραφία: |
ααα πολυ ωραιο εγινε..:smt041:smt041
κ για να προλαβω κ τους αλλους το sae πρεπει να φυγει..:grin::grin::grin::grin::grin: |
Παράθεση:
που είναι η συνείδηση απέναντι στο μετανάστη απο Ταιλάνδη?????? |
Καλή αρχή! Εγώ να ρωτήσω το SAE εντάξει πρέπει να φύγει, το kuhli πρέπει να μείνει (δεν ειρωνεύομαι απλά παραξενεύομαι!); Παρόλο που άρχισε να ζεσταίνει δεν είναι λίγο ρίσκο χωρίς θερμοστάτη; Επίσης, θα πρέπει να προσέχεις πολύ με τόσα λίγα λίτρα. Μιλάμε για μικτά 14 έτσι;
Ο δάσκαλος δε σου φέρθηκε σωστά! |
:grin::grin::grin::grin::grin:
αθωος!!εγω του ειπα οτι δε μπαινει σ αυτα τα λιτρα!!!:grin::grin::grin::grin: βγαλ το και δως το σε μενα!! |
Παράθεση:
Αυτά τα κόλπα για να παίρνετε τσάμπα ψάρια να τα αφήσετε κύριε!:grin: Σοβαρά τώρα όμως, με το θερμοστάτη και το kuhli τι πρέπει να γίνει; Και επαναλαμβάνω το πόσο προσεκτικός στη ρουτίνα σου πρέπει να είσαι σε αυτά τα λίτρα! |
Παράθεση:
οι μετρησεις του ειναι οκ και μαλιστα με καλυτερο ph για μονομαχο απ το δικο μου(7) για αλλαγες νερου του ειπα και απ οτι μου λεει τις τηρει... ------------------------- Παράθεση:
αν δε το λεγα εγω θα το λεγε ο bokostas...ειπα να προλαβω.. |
Παράθεση:
μάλλον έφυγε απο μόνο του...! |
μπραβο Γιωργο ομορφο εγινε κ αν αναπτυχθουν κ τα φυτα σιγουρα θα ειναι ακομα καλυτερο..:smt041:smt041
οσο για την ψαροσυνθεση επρεπε να ρωτησεις καποιον πιο εμπειρο...δηλ εμενα!!:smt044:smt044:smt044 ------------------------- Παράθεση:
λες??:smt044:smt044 |
χαχα..!οκ. απο εδώ και πέρα θα έχω και δασκάλα λοιπόν!!
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 20:37. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board