Εγινα παππους
1 Συνημμένο(α)
Πρωτο θεμα και βαζω γενα. Γουρικο αυτο.:)
Μετα απο τρεις γενες χωρις αποτελεσμα, δυο στο κυριως ενυδρειο και μια στη γενηστρα καταφερα σημερα να δω ουριτσες. Στην φωτο ο υιος. Yiannis59 ευχαριστω.:smt039 Pritanis εχω διαβασει τα αρθρα σου.;) |
:smt041:smt041:smt041
Να σου ζησουν τα εγγονια!! :p |
Μπράβο να σου ζήσουν φίλος :smt041:smt041:smt041
|
με το καλο να μεγαλωσουν!!
|
να σου ζησουν φιλε!!!!!
|
Eυχαριστω παιδια, θα κανω οτι μπορω σιγουρα.:)
|
Παράθεση:
|
μπραβο Βασίλη ;)
|
Δειτε τα video αρκετα μωρουλια.:smt041
Το πρωτο ειναι σημερινο. |
:p
Καλα παει!! :smt041:smt041 Ποσα μικρα ειναι?? |
:smt041:o:D:p:):smt041 πολυχρονα να νε!!!!! φιλε
|
Παράθεση:
Πως να τα μετρησω δεν στεκοντε σε μια μερια.:) Πανω απο 60. |
:D:D:D μπραβο...
|
Νασου ζησουν.Μαγικες στιγμες ειδικα εκει που τα μαζευει.Παντα τετοια.
|
Παράθεση:
Αν δεν κανω λαθως 57, εκανα παυση στο βιντεο σε μια στιγμη που φαινοντουσαν ολα αλλα ισως ξεγελαστικα απο τα χρωματα του γονεα.. Με μια φωτογραφια θα μπορεσεις να τα μετρησεις!!! |
Και εγω αυτο εκανα και τα βρηκα πανω απο 60.
Το θεμα βεβαια ειναι να κρατησω το δυνατον περισσοτερα. Ειδομεν.;) |
Ολα θα τα κρατησεις!!!
Παμε γερα!! :smt041:smt041 |
ρε με τον Ντιντι σου θα ασχολουμαστε???
Μπραβο ρε Βασιλη παμε γερα !!!! |
Ντιντης η αντρουκλα μου?
Αμα ερθεις απο το σπιτι θα δεις γιατι πραγμα μιλαμε. Φροντισε να εισαι προετοιμασμενος. Δεν αστειευεται.;) |
Τι στο καλο ... απογονος του δισκοσκυλου ειναι?? :D
|
οπως παμε σε λιγο θα αρχισουμε τις εξαγωγες στη Μαλαισια!!!
|
Γιωργο σαν χαρακτηρας ηταν πολυ ηπιος μεχρι να ζευγαρωσει, χαδια κλπ,
οχι επιθετικος αλλα απαθης προς τους αλλους, τωρα στη φαση της αλλαγης μου παιρνει την σωληνα και την κολλαει στα τζαμια η κραταει με το πλαι του το χερι μου μακρυα να μην πλησιασω στα μικρα. Pritani αν ασχοληθουμε σοβαρα πολλα μπορουμε να πετυχουμε.;) |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
στο σημερινο. Εχω χασει και 3 που ειδα εγω εχθες.:confused: Δειτε και αυτο. Φυσικα σημερα ηταν αρκετα ηρεμος.:) ------------------------- Eτσι οπως τα μετραω τα βρισκω 107 ?:smt101:smt041:smt040:smt118:smt038 |
Τι εγινε ?? Αυξανονται? :D:p
|
Βασίλη...μου πετάχτηκαν τα μάτια έξω :D
φανταστηκά και τα μικρά και οι γονείς:smt041 |
Καποια ηταν κρυμενα στους γονεις.:D
Για τον σωματοφυλακα δεν ειπατε τιποτα.:) Εχθες ειχα ακομα μια απωλεια. Ηταν πολυ μικρο σε σχεση με τα αλλα. Απο σημερα ετοιμαζω αρτεμια κλπ, εφτασε ο καιρος του τρεχα.:smt120 |
Εχε ετοιμο αλλο ενα μπουκαλι αρτεμια ... να ταιζεις εναλαξ (οχι τωρα αργοτερα που θα ταιζονται μονο με αρτεμια) !! Την ειχα παθει ... και ειχα μεινει χωρις και ετρεχα και δεν εφτανα! :rolleyes:
Προσεχε μη σου κοψει κανα δαχτυλο ο bodyguard! :D |
Εχω ενα 25αρι που καθεται.
Μπορει τελικα να βαλω εκει και να κανω καλλιεργεια. Προς το παρον ξεκιναω με 2 μπουκαλια ανα 2 ημερες και βλεπουμε. Θα δοκιμασω και της ocean στο υαλινο βαζακι να δω αν θα την δεχθουν.:) |
Δεν ξερω αν ειναι τα δικα μου μονο αλλα στην 17η ημερα
μπορω να πω με βεβαιοτητα οτι τρωνε και τριμμενα flakes.:) Aρτεμια εφαγαν και την ζωντανη και την κατεψυγμενη απο την 13η. Σημερα καποια ετρωγαν και απο το βυθο.:D |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 23:26. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board